Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Nurmon Jymy – Tikkurilan Tiikerit
24.2.2019 klo 15:00, Nurmohalli

Tikkurilan Tiikereiden kotisivut

Otteluisäntä:

Duudsonit Activityparkissa on t-paita kelit aina!
Avoinna hiihtolomaviikolla joka päivä 11-18 ja loppuvuodesta meidät löydätte pohojalaasten omasta ideaparkista.

 

 

Sunnuntaina vastaan asettuu huikeassa vireessä vuoden vaihteen jälkeen ollut Tikkurilan Tiikerit. Joukkue voitti peräti seitsemän peliä putkeen kaatamalla mm. FBC Turun tylysti 8-0! Divarin ykköspyssyn Joakim Lundin kanssa Jymyn puolustus saakin olla todella hereillä. Marraskuussa Jymy oli Vantaalla parempi lukemin 6-8 ja voitto on tietysti jymyläisillä myös sunnutaina mielessä.

Vierasjoukkue Tikkurilan Tiikerit löytyy sarjataulukosta sijalta 5.Viimeisestä 10 pelistään Tiikerit on voittanut seitsemän, jotka se voitti putkeen!

Tiikereiden ja koko sarjan tehokkain pelaaja on 17 pelissä 33+15=48 tehopistettä kerännyt Joakim Lund. Joukkueen maalinsuulla eniten torjuneen Mikko Sjöholmin torjuntaprosentti on 75.37%.

Jymyn pörssikärjessä on 22 peliä pelannut Jose Kivipelto tehoilla 18+7=25. Jymyn maalinsuulla viime aikoina vastuuta ottanut Hannes Hannula on torjunut 78.00% varmuudella.

Jose Kivipelto on viimeistellyt divarin runkosarjapeleissä jo 63 maalia. Kuva: Anita Jokilehto.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläahon mukaan pörssikärki Lund on saatava kuriin sunnuntaina.
Tiikerit on myös onnistunut erinomaisesti tämän kauden sarjassa. Joakim Lund ja kumppanit heittävät meille ison haasteen. Vain voitto kelpaa meille tästäkin matsista.

Hyökkääjä Jose Kivipelto vaatii Jymyltä kliinisempää viimeistelyä.
”Muutama hyvä yksilö on kaverilla mutta voitettavissa oleva porukka omalla hyvällä tekemisellä. 😀 Palloa uuniin maalipaikoista, eikä tuhlailla niinku viime viikonloppuna 🐱

LIPUT Jymyn kotiotteluihin: Aikuiset & yli 12v. 10,- | S-etukortilla 2€ alennus aikuisten lipusta | Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä 7-12-vuotiaat 6,- | Alle 7v. ilmaiseksi | Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti | Tervetuloa!