Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Viikonloppuna runkosarjan päätös ja isot panokset!

Kolmen pelin voittoputkessa seilaava Jymylaiva kohtaa runkosarjan päätöskierroksella Nurmohallissa Sipoolaisen ÅIF:n. Panokset on pelissä kovat, sillä ÅIF kamppailee pudotuspelipaikasta ja Jymy puolestaan yrittää välttää putoamiskarsinnat.

Pregame:
Ennen miesten peliä, on Nurmohallilla tarjolla C1 nuorten SM-sarjaa, joss SPV/Jymy yhdistelmäjoukkue kohtaa Oulun Luistinseuran klo 12:00 alkavassa kamppailussa!

Osta jo kausikortti 2019-20
Jymy – ÅIF pelissä myynnissä jo ensikauden kausikortit ENNAKKOHINTAAN 40€ / kpl.
Osta itselle tai lahjaksi ja tuet samalla Jymyn miesten matkaa Divarissa.
Lisätiedot ja myynti ennen peliä Arto Vienola 050-342 6005

Nurmon Jymy – ÅIF (Sipoo)
Sunnuntaina 3.3.2019 klo 17:00, Nurmohalli

Otteluisäntä:

 

 

 

Vierasjoukkue ÅIF kotisivut

Viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinnioleva ÅIF Sipoosta on pelannut ennakko-odotuksia paremman kauden. Monikaan ei sipoolaisia pudotuspeleihin tällä kaudella veikannut, mutta niin vaan vanha Jymykippari Sebastian Freudenthal on saanut joukkueestaan parhaan irti. Joukkueiden kohdatessa Sipoossa joulukuussa ÅIF oli 9-7 parempi.

Vierasjoukkue ÅIF löytyy siis sarjataulukosta sijalta 8, viimeisestä 10 pelistään ÅIF on voittanut viisi.

ÅIF:n tehokkaimpana on häärinyt 20 pelissä 26+6=32 tehopistettä kerännyt Tuomas Liukolampi. Joukkueen maalinsuulla eniten ahkeroineen ArttuPuskantorjuntaprosentti on hieno 74.07%.

Kotijoukkue Jymy on sarjataulukossa sijalla 10, viimeisestä 10 pelistään Jymy on voittanut kuusi.

Jymyn pörssikärjessä on 25 peliä pelannut puolustaja EetuSariolatehoilla 19+11=30. Jymyn maalinsuulla Hannes Hannula on torjunut 76.09% varmuudella.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläahon mukaan Jymy jatkaa tutulla kaavalla.
Runkosarjan huipennus edessä. Lähdetään jatkamaan samalla kaavalla kuin olemme viime aikoina tehneet. Pallon kanssa huolella ja tiivistä puolustamista. Ripaus mielikuvitusta ja röyhkeyttä lisää hyökkäyspeliin.”

Kapteeni Sariola miehistöineen haluaa päättää kauden voittoon. Kuva: Anita Jokilehto.

Jymyn kapteeni Olli-JussiSariola miehistöineen haluaa päättää kauden voitokkaasti.
ÅIF on kokenut joukkue ja heilläkin panokset runkosarjan viimeisessä pelissä ovat kovat. ÅIF on yllättänyt itseni positiivisesti tällä kaudella, koska ovat vahvasti kiinni playoff paikassa. Tiukka taistelu tulossa, koska molemmilla panokset ovat valtavat. Meille ÅIF sopii vastustajaksi tällä hetkellä parhaiten, koska tykkäävät pelata samanlaista sählyä kun mekin. Halutaan tietysti jatkaa meidän hyvää virettä viime viikonlopulta ja päättää kausi voitokkaasti. Se on myös vähintä mitä voimme kannattajillemme antaa hieman heikomman kauden hyvityksenä.”