Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Nurmon Jymy – Kirkkonummi Rangers
23.2.2019 klo 16:00, Nurmohalli

Kirkkonummi Rangers kotisivut

Sarjan kärkipaikalla porskuttava sarjanousija Kirkkonummi Rangers tiedettiin kauden alla laadukkaaksi joukkueeksi, mutta silti kirkkonummelaisten hieno kausi on ollut pienoinen yllätys. Joukkueiden kohdatessa marraskuussa Kirkkonummen legendaarisessa väestönsuojassa, vei Rangers voiton lopulta lukemin 9-3. Tällä kertaa luvassa on ennakkoon tasainen peli ja Divari viihdettä parhaimmillan.

Vierasjoukkue Kirkkonummi Rangers löytyy siis sarjataulukosta sijalta 1, viimeisestä 10 pelistään Rangers on voittanut seitsemän.

Rangersin tehokkaimpana on häärinyt 22 pelissä 16+18=34 tehopistettä kerännyt Samuli Alaluusua. Joukkueen maalinsuulla eniten ahkeroineen Jens Beijarin torjuntaprosentti on hieno 78.36%.

Jymyn pörssikärjessä on 22 peliä pelannut Jose Kivipelto tehoilla 18+7=25. Jymyn maalinsuulla viime aikoina vastuuta ottanut Hannes Hannula on torjunut 78.00% varmuudella.

Hannu Palomäen paluu kentille on ollut Jymylle erittäin arvokas asia. Kuva: Anita Jokilehto.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho tietää ottelun tärkeyden.
Sarjanousija Rangers on pelannut hienon kauden. Joukkueessa on paljon yksilötaitoa, johon meidän on pystyttävä vastaamaan. Iso peli meille, ainoastaan voitto kelpaa.

Paluun Jymynuttuun tehnyt hyökkääjä Hannu Palomäki on valmiina lauantain taisteluun.
Vastassa on sarjanousija, joka on tuloksen valossa pelannut mainion kauden. Muutama ilmeisen poikkeavan hyvä yksilö, mutta kyllä me jätkien kanssa jatketaan kotipeleissä siitä mihin edelliskerralla jäätiin. Kaverilta peli-iloa puristetaan kaksinkamppailuissa pienemmäksi, peitetään kaverin kudit ja ollaan kliinisiä tekopaikoilla.”