Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Nurmon Jymy – Pirkkalan Pirkat
La 16.11.2019 klo 16:00, Nurmohalli
Otteluisäntä: Helatukku Finland Oy
Pirkkojen kotisivut

Pirkat on sarjanousijana aloittanut kauden erittäin pirteästi, ja onkin sarjassa heti Jymyn jälkeen kolmentena. Kolmen ottelun voittoputkessa purjehtivat pirkanmaalaiset ovat tilastojen valossa perustaneet pelinsä tiiviiseen puolustuspelaamiseen, sillä joukkue on päästänyt vain 37 maalia, mikä on sarjassa toiseksi vähiten. Toisaalta pirkkalaiset ovat myös tehneet toiseksi vähiten maalia (44). Pirkkojen selkeä liideri on SPV:n riveissä pari kultaakin voittanut kokenut Tommi Ahola, joka muistetaan myös Blue Foxin sekä SB Vaasan riveistä.

Pirkkojen paras pistemies on alkukaudesta ollut Tommi Ahola tehoilla 8+8=16, maalinsuulla Joona Pesonen on torjunut 80.92% varmuudella.

Jymyn voittoputki katkesi edellisessä sarjaottelussa niukasti jatkoajalla Tampereella, joten pirkkalaiset saavat vastaansa sisuuntuneen Jymyn. Tiiviin pelitahdin jälkeen viime viikonlopun tauko tuli hyvään paikkaan ja jymyläiset ovatkin päässeet harjoittelun lisäksi myös huilaamaan ja parantelemaan vammojaan. Pirkat on kotijoukkueelle hieman tuntemattomampi vastus, mutta varmaa on, että aikamoiseen grilliin vierasjoukkue Nurmohallilla joutuu.

Jymyn paras pistemies on joukkueen kapteeni Hannu Palomäki tehoilla 7+10=17, maalivahdeista sekä Roope Mutka, että Ossi Lallukka ovat torjuneet tasan 75.00% varmuudella.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho myöntää Pirkkojen olevan toistaiseksi pieni mysteeri.
”Sarjanousija Pirkoista tiedämme aika vähän. Kyseessä on kuitenkin jo pelkästään sarjataulukkoa katsomalla hyvä joukkue. Omaa aktiivista peliämme lähdetään pelaamaan.”