Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Nurmon Jymy – Josba Joensuu
Su 17.11.2019 klo 16:00, Nurmohalli
Otteluisäntä: Intersport Seinäjoki
Josban kotisivut

Jos oli Pirkkojen tilastoista nähtävillä tiukka puolustuspeli, niin Jymyn ja Josban kohtaamisesta voidaan odottaa todella maalirikasta ottelua. Josba on nimittäin tehnyt sarjassa Jymyn jälkeen toiseksi eniten maaleja ja toisaalta päästänyt kolmanneksi eniten. Josba on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan ja viimeisestä seitsemästä pelistään vierailijat ovat voittaneet ainostaan kaksi. Silti joukkue majailee D1varissa sijalla viisi, mikä kielii jälleen kerran sarjan tasaisuudesta. Sunnuntaina nähdään, onnistuuko Josban valmentaja, legendaarinen Antti Ruokonen keittämään oikeanlaiset kärmeskeitot Jymyn kaatamiseen.

Josban paras pistemies on alkukaudesta ollut Tatu Havula tehoilla 8+8=16, maalinsuulla Jesse Huurrekorpi on torjunut 75.91% varmuudella.

Päävalmentaja Jarmo Eteläahon mukaan Josba on joukkueelle kova haaste.
Kotituplan toisessa pelissä vastassa on meille viime kaudella erittäin hankalaksi osoittautunut Josba, jolta emme saaneet yhtään pistettä viime kauden kohtaamisista. Joukkue on myös vahvistunut täksi kaudeksi, eli täysi päivätyö saadaan pisteiden eteen tehdä. Voittoa haetaan omalla hyvällä pelillä.