Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuplapanos lauantain kotiottelussa!

Lauantaina riittää Nurmohallilla panosta, kun O2-Jyväskylä kohdataan samalla kertaa sekä Divarin, että Suomen Cupin ottelussa. Vanha tuttu O2 vei Jymyä alkusyksystä harjoitusottelussa kuin sitä kuuluisaa pässiä narussa, mutta mitkä ovat joukkueiden voimasuhteet nyt?

Alkukaudesta hieman ailahtelevasti esiintynyt O2-Jyväskylä näyttää saaneen koneensa käyntiin, sillä viime kierroksilla on kaatunut komesti sekä suuri ja mahtava FBC Turku, että Koovee. Sijalla viisi komeileva jyväskyläläisnippu tuleekin antamaan todella kovan haasteen Jymylle lauantaina. Eikä näiden kahden välisistä otteluista ole tunteita ja draamankaarta yleensä puuttunut, joten kannattaa todellakin tulla lauantaina Nurmohallille!

O2:sen paras pistemies on alkukaudella ollut Joni Lempinen tehoilla 6+4=10, maalinsuulla Henri Tikkaselle on tarttunut koppi huikealla 86.79% varmuudella.

Jymy haki viime viikonloppuna Vantaalta jo viidennen perättäisen voittonsa ja oma pelaaminen oli jälleen ottanut askeleen eteenpäin. Maalihanat on saatu auki, alivoimapelaaminen toimii ja viime pelissä vain kolme päästettyä omiin, kertoo viisikkopuolustuksen kokonaisuudessaan menneen eteenpäin. Muutenkin Jymyn pelaaminen on tällä hetkellä erittäin viihdyttävää ja pelaajat selvästikin nauttivat pelaamisesta. Muutamia loukkaantumisia Jymyllä on vaivana, mutta toisaalta puolustuspäähän saatii huippuluokan vahvistus Eemeli Peltosen liityttyä joukkueeseen. Myös Peltosen kommentit kertovat siitä, että joukkueessa on tällä hetkellä hieno tekemisen meininki.

Jymyn paras pistemies on hienon alkukauden pelannut Jose Kivipelto tehoilla 7+5=12, maalivahdeista eniten pelanneen Roope Mutkan torjuntaprosentti on hyvä 77.78%.

Ruotsista uusia asioita Jymyn peliin ammentanut päävalmentaja Jarmo Eteläaho toivoo paljon yleisöä kärkikamppailuun.
Mielenkiintoinen tuplapanoksen ottelu, kun sarjapisteiden lisäksi ratkaistaan myös cupin jatkoonmenijä. O2 oli syksyn harjoitusottelussa meitä valovuoden edellä, mielenkiintoista siis nähdä mitkä ovat joukkueiden voimasuhteet nyt. Lähdetään taas olemaan aktiivisia koko matsin ajan. Toivottavasti myös yleisöä saadaan normaalia enemmän paikalle seuraamaan huippumielenkiintoista divarin kärkimatsia.

Jymyn pörssikärki Jose Kivipelto odottaa tasaista kamppailua.
O2:sta vastaan sopii odottaa aina tiukkaa taistoa, ja molemmilla joukkueilla onkin alkanut kausi hyvin. Jatketaan omaa vahvaa tekemistä niin sen pitäisi riittää lauantainakin.

Nurmon Jymy – O2-Jyväskylä
Lauantaina 19.10.2019 klo 15:00, Nurmohalli

O2-Jyväskylän kotisivut

 

Go to Top