Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Uudistunut Loviisa sunnuntaina Nurmohallilla!

Loviisaa vastaan on pelattu vuosien saatossa kiivaita kamppailuja, eikä ennakkoon tämäkään kohtaaminen tule tuottamaan pettymystä. Tor uudistui jonkin verran tälle kaudelle, mutta myös vanhoja tuttuja joukkueesta edelleen löytyy. Suuri kysymys on, kuinka suuri joukko Loviisasta tulee tällä kertaa faneja palosireenin kera ihmettelemään Suomen kauneinta kaukaloa Nurmohallille?

Torin alkukausi on ollut haasteellinen. Joukkue majailee tällä hetkellä kuuden pelaamansa ottelun jälkeen sarjataulukossa sijalla 11. Joukkue on tosiaan hieman uudistunut, mutta kokoonpanosta löytyy edelleen kokeneita pelimiehiä Andreas Hietalasta alkaen. Ja kokeneen kaartin harteilla Torin menestys näyttää tälläkin kaudella roikkuvan. Viimeisessä pelissään Tor ottikin komean 10-5 voiton SB Vantaasta, onko joukkue siis alkanut heräilemään Divarin vauhtiin?

Tor:n paras pistemies on alkukaudesta ollut Tatu Könönen tehoilla 4+4=8, maalinsuulla Henri Haapaniemi on torjunut 78.05% varmuudella.

Jymy purjehtii sarjakolmosena kuuden ottelun voittoputkessa. Edellinen peli Nurmohallilla O2-Jyväskylää vastaan oli todella hyvää salibandyviihdettä, ja silti voidaan odottaa Jymyn parantavan peliään vielä paljon kauden edetessä. Jymyn yksi vahvuuksista on joukkueen tasaisuus, sillä viimeisissä peleissä ratkaisijoita on löytynyt jokaisesta kentällisestä sekä yli- ja alivoimalla. Edellisen ottelun viihdearvo oli todella hyvä, joten ei ole mitään syytä olla tulematta sunnuntaina klo 16:00 Nurmohallille!

Jymyn paras pistemies onkin nyt pistemiehet, sillä joukkueen pörssikärjessä ovat Jose Kivipelto (7+5=12) sekä Kauhavan kanuuna Hannu Palomäki (5+7=12), maalivahdeista neljä ottelua pelanneen Roope Mutkan torjuntaprosentti on 77.78% ja kolme ottelua pelanneen Ossi Lallukan 75.00%.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho luottaa omaan peliin Loviisaa vastaan.
Loviisa on ollut meille perinteisesti erittäin haastava vastustaja. Heidän pelaajistonsa on jonkun verran muuttunut, mutta on edelleen sarjasijoitustaan parempi joukkue. Lähdetään itse pelaamaan omaa peliämme, pallo ja jalat liikkeelle. Ripaus terävyyttä viimeistelyyn niin hyvä tulee.

Maalijyvän löytänyt jymyhyökkääjä Erik Härkönen odottaa sunnuntaina tiukkaa peliä.
Tiukka peli tiedossa, niin kuin viime viikonloppunakin. Loviisa on hävinnyt neljä otteluaan kuudesta, joten he tulevat varmasti otteluun kovalla taisteluilmeellä! Jatkamme samoin kuin aiemmissakin peleissä ja lisäämme ripauksen tehokkuutta, niin pisteet jäävät takuulla Nurmoon.

Nurmon Jymy – Loviisa Tor
Sunnuntaina 27.10.2019 klo 16:00, Nurmohalli

Loviisa Tor kotisivut

Liput otteluun:
Aikuiset & yli 12v. 10,- | Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 6,- | S-etukortilla -2€ alennus aikuisten lipusta | Alle 7v. ilmaiseksi | Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti.

Ottelussa on myös sovitettavissa Jymy fanituotteet sekä Juhlakauden Street-mallisto.

Ennakkotilauslomakkeeseen pääset alla olevasta linkistä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfU9yIDmDgrunz8ZkfmLGe_zvzlEo7bIyz2t_jep1cE-fqQg/viewform?fbclid=IwAR2mPruXXDkoBCQezT7sg5Ak8AeqVqIGVuRXoz9g6W5ATO_C2ECCuA0Mp8Q

Tervetuloa Nurmohallille!

 

Go to Top