Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

KOTIAVAUS NURMOHALLILLA!!!

Nurmon Jymy – M-Team (Helsinki)
La 22.9.2018 klo 17:00, Nurmohalli
Otteluisäntä: Intersport Seinäjoki
 
Lauantaina parhaaseen peliaikaan asettuu kauden ensimmäisessä kotiottelussa vastaan M-Team Helsingistä. Viime kaudella joukkueiden keskinäiset ottelut menivät tasan 1-1, molempien voitettua kotiottelunsa. Myös tällä kertaa ottelusta on ennakkoon luvassa hyvin tasainen taistelu, joten thoudellakin kannattaa tulla paikan päälle!
 
Tällä kaudella Jymyn plakkarissa on kahden vieraspelin jälkeen yksi piste, kun taas M-Teamilla kahden kotiottelun jälkeen pisteitä on kasassa kolme. Joukkueiden parhaina pistemiehinä kahden pelatun kierroksen jälkeen ovat Lauri Lehtimäki 1+2=3 Jymystä sekä M-Teamin Niklas Niemi 2+2=4. Maalivahdeista yhden pelin pelanneet M-Teamin Marcel Straubhaar 81.48% sekä Jymyn Julius Kivimäki 80.65% ovat torjuneet joukkueistaan parhaiten. M-Team on viime kauden tapaan yksi sarjan ennakkosuosikeista.
 
Nurmohalli kokee tällä kaudella muodonmuutoksen aiempaan, sillä Suomen upein salibandykaukalo saa tässä pelissä tulikasteensa ja lisäksi Nurmohalli muuttuu Jymyn peleissä sinisemmäksi. Kahvion tuotteiden lisäksi peleissä myynnissä legendaarista ”Höyristä” eli höyrymakkaraa ja pillimehua, Jymyn pipoja, jumppakasseja sekä tietysti myös NURMO-paitoja.
 
Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho odottaa tasaista kotiavausta.
”Mukava päästä avaamaan pelit myös kotikentällä. Yritetään löytää sopiva annos taistelutahtoa ja rentoutta tekemiseen. Vastus on todella vahva, yksi sarjan parhaista.”
 
Jymyn oma kasvatti Miko Saarela toivoo yleisön löytävän Nurmohallille.
”Tärkeä peli edessä. Viime viikonlopusta jäi surkea maku suuhun, joten kasvojen pesu on enemmän kuin paikallaan. M-team on vaikea vastustaja, mutta voitettavissa jos pelaa sitä peliä mitä me Nurmohallilla osaamme. Tärkeä on saada suoritustaso omalle tasolle niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenkin tasolla. Toivottavasti yleisö löytää nurmohallille lauantaina niin saadaan kunnon rytinä päälle.”
Osallistu ottelun Facebook -tapahtumaan ja kutsu kaverisi mukaan peliin!
M-Team kotisivut: https://www.m-team.fi
 
LIPUT otteluun: Aikuiset & yli 12v. 10,- | NURMO-paidalla 8,-
Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 8,- | 7-12-vuotiaat 5,-
JymyJussien kausikortilla 5,- | K-Market Nurmo, Uppa tai
Ruukintien ostokuitilla 5,- | Lähitapiola Terveyshelppi Appilla 5,-
Appi ladattavissa App ja Google Play Storessa | Alle 7v. ilmaiseksi
Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti | Tervetuloa!
 
Ottelussa myynnissä NURMO -paidat (20€).
Käteis- tai korttimaksu.
 
HOX M-Teamin kannattajat ja Jymyn kaukofanit!!!
Ottelu on katsottavissa LIVENÄ myös http://kepit.tv/ kautta.
Lähetys maksaa 5€.

LIPUT Jymyn kotiotteluihin: Aikuiset & yli 12v. 10,- | S-etukortilla 2€ alennus aikuisten lipusta | Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä 7-12-vuotiaat 6,- | Alle 7v. ilmaiseksi | Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti | Tervetuloa!