Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Nurmon Jymy – Loviisa Tor
6.1.2019 klo 15:00, Nurmohalli

Loviisa Torin kotisivut

Loviisa keikkuu jälleen sarjan yläpäässä, tällä hetkellä joukkue löytyy sijalta 3. Aivan valtavaan lentoon joukkue ei kuitenkaan ole loppusyksystä yltänyt, sillä lokakuun puolivälistä alkaen Tor on kärsinyt voiton jälkeen aina tappion. Tilastojen mukaan nyt olisi taas tappion aika.

Tilastonikkareille vielä tiedoksi, että Loviisan viimeisen kahdeksan ottelun lopputuloksessa joko Tor:n tai vastustajan maalisarakkeessa on komeillut luku 4.

Loviisan tehokkain pelaaja on tällä hetkellä 13 pelissä 13+9=22 tehopistettä kerännyt Jesse Tolvanen. Niko Nordström on poiminut palloja 76.19% varmuudella.

Jymyn pörssikärkeen (13 peliä) on kiilannut uusi mies, Jonatan Tynkkynen tehoilla 5+11=16, Julius Kivimäki on puolestaan torjunut Jymyn maalinsuulla 76.47% varmuudella.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho tietää Loviisan vaarallisuuden.
Loviisa on sarjan parhaita joukkueita. Heillä on taitavia ja kokeneita pelaajia riveissään. Yritetään saada kotikentällä täysi rähinä päälle alusta asti.”

Jymyn ja Torin välisissä peleissä riittää taistelua ja tunteita, kuvassa taistelija Kujalan tyylinäyte. Kuva: Kimmo Hautala.

Jymyn hyökkäyspään taistelija Sami Kujalan mukaan joukkue on täynnä voitontahtoa.
Uusi vuosi ja uudet kujeet. Kausi ei ole vahvasti mennyt ja nyt on aika Jymyn kääntää kelkka kohti pleijareita. Joulutauko peleistä on varmasti tehnyt terää ja voidaan aloittaa viikonloppu puhtaalta pöydältä täynnä kiukkua. ”Uudet” vahvistukset Palomäki ja Hillu tuovat tarvittavaa vahvistusta hyökkäyspäätyyn kuin puolustuspäätyynkin. Loviisa ei ole helppo vastustaja, siellä on paljon kokemusta ja taitavia pelaajia. Heillä kausi on sujunut tähän asti vahvasti, mutta uskon, että Jymyllä on enemmän voitontahtoa ja tulemme voittamaan pelin.

Pelissä myös !!!LIVEmusaa!!!
Pelissä mukana tunnelmaa luomassa Keski-Nurmon koulusta vuonna 2017 perustettu ANTAREX. 4 jäseninen bändi soittaa rockmetallia ennen peliä sekä erätauoilla.