Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Nurmon Jymy – EV Akatemia
5.1.2019 klo 16:00, Nurmohalli

Otteluisäntä: K-Market Suvilahti

EräViikingit Akatemian kotisivut

Visa Noposen pehmeille käsille on jälleen käyttöä Nurmohallilla. Kuva: Kimmo Hautala.

Vierasjoukkue EV Akatemia löytyy sarjataulukosta sijalta 8 eli juuri pudotuspeliviivan yläpuolelta, neljä pistettä Jymyä enemmän keränneenä. Vierailijoiden loppusyksyä säesti viiden ottelun voittoputki, jonka katkaisi lopulta M-Team vuoden 2018 viimeisessä kamppailussa.

EV Akatemian ylivoimaisesti tehokkain pelaaja on 11 pelissä 10+11=21 tehopistettä kerännyt Juho Niinikoski. Joukkueen maalinsuulla on nähty peräti kuusi eri veskaria ja eniten pelanneen (6 ottelua) Santeri Kainulaisen torjuntaprosentti on kova 83.94%.

Jymyn pörssikärjessä on Jonatan Tynkkynen tehoilla 5+11=16, Julius Kivimäki on puolestaan torjunut Jymyn maalinsuulla 76.47% varmuudella.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläahon mukaan joukkue on valmiina uuteen vuoteen.
”Kauden toinen puolisko alkaa ja samalla alkaa oikeastaan jo meidän play-offit. ErVi on ollut meille todella hankala vastus vuosien varrella. Lähdetään liikkeelle siitä että tehdään omat hommat mahdollisimman hyvin koko ottelun ajan.

Pehmeillä käsillä ja kohtuu hyvällä pelisilmällä siunattu Visa Noponen uskoo Jymyn kurssin alkavan kääntymään parempaan suuntaan.
Kova ja tärkee peli tulossa, Ervi ollu aina hankala vastus meille. Nuori ja taitava ryhmä vastassa. Meidän tekeminen ollu nyt joulutauolla tosi hyvää vaikka vähän poissaoloja on ollutkin. Kaikki viimestään nyt vaan hallille kannustamaan että saadaan kurssi käännettyä <3

Pelissä myös !!!LIVEmusaa!!!
Pelissä mukana tunnelmaa luomassa Keski-Nurmon koulusta vuonna 2017 perustettu ANTAREX. 4 jäseninen bändi soittaa rockmetallia ennen peliä sekä erätauoilla.