Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Kevätkausi alkaa Nurmohallilla lauantaina!

Jymyn vuosi 2020 alkaa lauantaina, kun tulevaisuuden tähtiä vilisevä EräViikingit Akatemia saapuu Nurmohallille. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Mosahallilla Jymy nousi voittoon käytännössä ottelun kolmannessa erässä kapteeni Hannu Palomäen johdolla. Nyt mennään jo kovaa kohti kevättä, joten kaikki pisteet ovat nyt Jymylle tärkeitä sarjan kärkipaikalla pysymisen kannalta.

Nurmon Jymy – EräViikingit Akatemia
La 4.1.2020 klo 16:00, Nurmohalli
Otteluisäntänä: Ideal-Keittiöt Seinäjoki

EV Akatemian kotisivut

Melkoista pelaajarulettia pyörittävä EräViikingit Akatemia on sarjassa sijalla 10. Laadukasta juniorityötä tekevän seuran Akatemia joukkue on täynnä tulevaisuuden tähtiä, joiden kanssa Jymy saa olla jälleen tarkkana. EV Akatemia päätti vuoden 2019 kahteen peräkkäiseen tappioon, mutta otti sitä ennen ison päänahan voittamalla Limingan kotonaan.

EV Akatemian paras pistemies on alkukaudesta ollut Lauri Laine, joka on viimeistellyt 10 pelaamassaan ottelussa tehot 13+8=21, maalivahdeista eniten pelanneen Sakari Pulkkisen torjuntaprosentti on 77.91%.

Tasapisteissä Kooveen kanssa sarjan kärkipaikalta kevätkaudelle starttaava Jymy sai joululahjaksi vahvistusta puolustukseensa Eetu Sariolan palatessa joukkueeseen. Myös Jose Kivipellon paluuta pelaavaan kokoonpanoon odotetaan näillä hetkillä, joten Jymyn valmentaja Jarmo Eteläaholla alkaa olla täysi rosteri miehiä valittavana kokoonpanoon. Todella mielenkiintoinen salibandykevät on alkamaisillaan Nurmohallilla – olkaapas mukana alusta asti!

Jymyn paras pistemies on joukkueen kapteeni Hannu Palomäki tehoilla 13+13=26, maalivahdeista Ossi Lallukan torjuntaprosentti on 76.10%, Roope Mutkan 74.39% ja Joonas Viitalan 75.00%.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho odottaa hankalaa peliä.
Olemme pystyneet treenaamaan suhteellisen laadukkaasti tauon aikana ja siten ollaan valmiina peliin. Akateemikot ovat perinteisesti olleet meille erittäin hankala vastustaja. Emme ole mielestäni koskaan voittaneet Ervi Akatemiaa kotona. Omalla aktiivisella pelillä tehdään tähän asiaan nyt muutos.

Jymyn hyökkääjän Joona Kukon mukaan Jymyn tulee keskittyä lauantaina omaan tekemiseensä.
Vastassa siinä mielessä divarin erikoisin joukkue että tälläkin kaudella kokoonpanossa pyörähtänyt 52 eri pelaajaa, eli vaikea on aavistella mitä ja keitä sieltä tällä kertaa on tulossa. Eikä sitä onneksi tarvitse tässä vaiheessa kautta miettiäkään, kunhan kotijoukkue hoitaa oman pelaamisensa omalle raikkaalle tasolle. Tulevat vieraat voittivat kuitenkin joulukuussa esim Limingan selkein lukemin, joten aliarvioinnille ei jätetä pienintäkään sijaa.

 

Go to Top