Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Joko nyt Jymylle vierasvoitto Loviisasta?

Jymylle on Loviisan liikuntahalli ollut tähän saakka voittamaton paikka, mutta onko enää lauantain jälkeen? Haastetta siinä riittää, mutta joukkueen on nähtävä se positiivisena mahdollisuutena ja suurena motivaattorina.

Loviisa Tor – Nurmon Jymy
La 12.1.2020 klo 17:00, Loviisan liikuntahalli
Loviisa Tor kotisivut

📺 Ottelun näkee suorana https://solidsport.com/divari
Jos et ole vielä tilannut kanavaa, niin nyt on aika! Ja valitse suosikki joukkueeksesi tietysti Nurmon Jymy, niin tuet samalla Jymyn matkaa Divarissa 🙏

Sarjassa toiseksi viimeisenä majaileva perinteikäs Tor taipui syksyllä Nurmohallilla vasta jatkoajan jälkeen. Tuon ottelun nähneet voivat varmasti tällä hetkellä ihmetellä, että Tor on todella sarjan toiseksi viimeisenä. Toisaalta tasaisessa divarissa Loviisan tiukat maalin-parin tappiot eivät sarjataulukossa positiivisesti näy. Tor lähtee vuoden 2020 ensimmäiseen otteluunsa kolmen ottelun tappioputkessa.

Loviisan paras pistemies on Tatu Könönen, joka on viimeistellyt 16 pelaamassaan ottelussa tehot 17+10=27, maalivahdeista eniten pelanneen Henri Haapaniemen torjuntaprosentti on 70.45%.

Kaksi viimeisintä peliään voittanut Jymy lähtee Loviisaan hakemaan historiallista vierasvoittoa. Kokoonpanosta on nyt poissa harmittavasti EräViikingit pelissä loukkaantunut Niko Perälä, mutta taas positiivisella puolella on Jose Kivipellon paluu kentille loukkaantumisen jälkeen. Kevätkausi on Jymyllä vieraspelien täyttämä, ja Loviisa on ensimmäinen kolmen vieraspelin putkesta. Hyvässä vireessä olevan Jymyn tuleekin napsia pisteitä vieraskentiltä, jos haluaa taistella sarjan kärkipaikasta vielä helmikuun lopulla. 10 peliä ja siten 30 pistettä on vielä Jymylle runkosarjassa jaossa.

Jymyn paras pistemies on joukkueen kapteeni Hannu Palomäki tehoilla 14+15=29, maalivahdeista Ossi Lallukan torjuntaprosentti on 76.10%, Roope Mutkan 74.87% ja Joonas Viitalan 75.00%.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho näkee tulevan ottelun mukavana haasteena.
Itselle on ollut pieni yllätys tämä Loviisan alkukauden sarjasijoitus. Syksyn kotimatsissa Loviisa antoi meille erittäin tiukan vastustajan. Siihen kun lisää sen tosiseikan ettemme ole Loviisassa voittoa koskaan ottaneet, on haastetta jälkeen ihan riittämiin. Voitto on mielessä ja aktiivista peliä lähdetään suorittamaan.

Jymyn hyökkääjäpuolustaja Eemeli Peltonen näkee Jymyn pelin kehittyneen joukkueiden edellisestä kohtaamisesta.
Lokakuun kohtaaminen Nurmossa oli vaikea ja saimme vaivoin käännettyä ottelun kolmannessa erässä ja jatkoajalla meille. Pelimme on kuitenkin kehittynyt monilta osin sen jälkeen emmekä paini enää samojen ongelmien kanssa. Lähdetään tavoittelemaan lauantaina kypsää esitystä ja jatkoa voittoputkelle.

 

Go to Top