Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Aina hankala EV Akatemia vastassa Mosahallilla lauantaina

Jymyn vieraspelit jatkuvat ja tällä kertaa matkataan pääkaupunkiseudulle, jossa vastaan asettuu Jymylle aina hankala EV Akatemia.

EV Akatemia on pelannut tällä kaudella kaksi sarjapeliä, joista joukkue on kerännyt kaksi pistettä. Kausi alkoi tappiolla Kooveelle kotona, mutta toinen sarjapeli suursuosikki FBC Turkua vastaan toi huikean vierasvoiton rankkujen jälkeen. Tuossa pelissä EV Akatemia nousi 5 maalin takaa tasoihin ja teki viimeisen minuutin aikana kaksi maalia pelatessaan ilman maalivahtia.

EV Akatemian paras pistemies on Juho Niinikoski tehoilla 3+3=6, maalinsuulla Santeri Kainulainen on torjunut 80.56% varmuudella.

Jymy puolestaan sai tyytyä viime viikonlopulla kahteen pisteeseen Porin matkalta, vaikka kolmekin oli vahvasti tarjolla. Karhut teki tuossa ottelussa puolestaan kaksi maalia ilman maalivahtia Jymyä vastaan. Päävalmentaja Jarmo Eteläaho on kuuluttanut alkukauden peleissä tehokkuutta maalinteossa, josko sitä alkaisi Mosahallilla näkymään?

Jymyn paras pistemies on parin pelin jälkeen Jose Kivipelto tehoilla 3+3=6, maalivahdeista eniten pelanneen Roope Mutkan torjuntaprosentti on 78.72%.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho odottaa jälleen haastavaa peliä EV Akatemiaa vastaan.
Akatemia on vuosien varrella ollut meille todella hankala vastus. Viime kaudellakin saimme ainoastaan pisteen per peli. He ovat teknisesti taitavia, nopeita ja noudattavat sovittua pelitapaa tunnollisesti. Erittäin haastava ottelu edessä, mutta voitto on ainoastaan tavoitteena.

Jymyn nuori hyökkääjä Niko Metsänranta on kotiutunut hyvin joukkueeseen.
EV Akatemia on erittäin taitava nippu, joten niiden kanssa pitää olla varuillaan. Mosalta (Mosahalli) on ollut hankala saada pisteitä mukaan, mutta kun parannetaan hieman maalinedus pelaamista ja luotetaan omiin vahvuuksiin, niin kolme pistettä lähtee kotiin vietäväksi.

Oma kausi on lähtenyt hyvin liikkeelle. Olen saanut yllättävän hyvin peliaikaa näinkin kovassa jengissä. Parannettavaa löytyy omasta pelistä, mutta uskon, että kauden edetessä peli rupeaa kulkemaan paremmin ja tulosta alkaa tulemaan. Olen päässyt jengiin erittäin hyvin mukaan ja läppä lentää jokaisen kanssa.

EV Akatemia – Nurmon Jymy
Lauantaina 28.9.2019 klo 14:00, Mosahalli

EV Akatemian kotisivu

LIPUT Jymyn kotiotteluihin: Aikuiset & yli 12v. 10,- | S-etukortilla 2€ alennus aikuisten lipusta | Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä 7-12-vuotiaat 6,- | Alle 7v. ilmaiseksi | Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti | Tervetuloa!