Jymy saalisti viikonloppuna vaikeista vieraspeleistä loistavat neljä sarjapistettä ja johtaa Divaria nyt viiden pisteen erolla. Jyväskylässä nähtiin myös Erik Härkösen toimesta koko salibandykansaa puhuttanut rangaistuslaukaus. Nyt on edessä vapaa viikonloppu, sarja jatkuu 15.2. kotiottelulla M-Teamia vastaan.

Otteluraportit tarjoaa:
Seinäjoen Rengastien Reilu Rinki
Rengastie on Pohjanmaan kodin ja autoilun keskus!
Facebookissa: facebook.com/reilurinki/
Instagramissa: instagram.com/reilurinki/

O2-Jyväskylä – Nurmon Jymy 4-7 (1-2, 1-4, 2-1)
– Ottelun tilastot
– Ottelun maalikooste

Erik Härkösen rangaistuslaukaus kohahdutti salibandykansaa viikonloppuna. Kuva: Anita Jokilehto.

Jyväskylästä ei ennakkoon ollut helppoja pisteitä luvassa, mutta Jymy pelasi vaikealla vieraskentällä todella järkevästi ja vei pisteet mukanaan. Ottelun ja viikonlopun suurin puheenaihe nähtiin ajassa 16:24, kun Erik Härkönen asteli ampumaan rangaistuslaukausta. Jos joku ei tuota maalia ole vielä nähnyt, niin nyt välittömästi katsomaan ottelun maalikooste. Huh, huh mikä maali!!! Jymy repi Jyväskylässä kahdessa erässä riittävän kaulan kotijoukkueeseen ja puolusti tiiviisti joukkueena johtoansa kolmannessa erässä vieden pisteet Nurmoon 4-7 voitolla. Koko joukkueen voitosta voi nostaa esiin maalivahti Ossi Lallukan huippupeli (22 torjuntaa) sekä tehokaksikon Oskari Kauppilan (2+1) sekä Juuso Koskelan (1+2).

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho oli todella tyytyväinen joukkueensa esitykseen.
No olen todella tyytyväinen esitykseemme Jyväskylässä. Noudatettiin pelisuunnitelmaa varsinkin kaksi ensimmäistä erää todella tunnollisesti. Kolmannessa erässä O2 sai enemmän otetta mutta kestettiin paine Ossin johdolla. Ekin veivimaali oli ihan hieno :D

Kirkkonummi Rangers – Nurmon Jymy 6-5 ja (0-1, 2-1, 3-3, 1-0)

Raskas viikonloppu päättyi jatkoaika tappioon Kirkkonummella. Jymy meni ottelussa vielä ajassa 51:16 2-5 johtoon Erik Härkösen maalilla ja näytti hakevan yllätyspisteet Rangersin kotiluolasta, mutta kotijoukkue kiri vielä tasoihin varsinaisen peliajan puitteissa. Jatkoajalla kotijoukkueen tehokaksikko Samuli Alaluusua ja Rami Kallio juonivat voittomaalin Roope Mutkan selän taakse. Totta puhuen Rangers oli tällä kertaa tuon verran parempi ja ilman Roope Mutkan huipputorjuntoja Jymy olisi ollut todella vaikeuksissa. Erikoistilanteissa Jymy oli Kirkkonummella vaarallinen, sillä se teki kolme maalia ylivoimalla. Ylivoiman onnistumisprosentti olikin täysi 100%.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho antoi tunnustusta Rangersille.
Rangers tuli sunnuntain peliin todella hyvällä vauhdilla ja joukkueen pelinopeus oli todella korkea. Roopen johdolla kestettiin avauserä ilman takaiskuja. Toinen erä oli aika kaksijakoinen. Kolmannessa erässä saatiin ylivoimien kautta hyvä johto jonka Rangers kuroi väkisin kiinni. Täytyy sanoa että jatkoaika oli pelitapahtumien perusteella oikeudenmukainen. Ei hävitty huonolle joukkueelle, joten yksi piste raskaasta viikonlopusta loppuun on ihan hyvä.