Viikonloppuna Mäki-Panulan bussi kuljettaa jymyläiset lauantaina Jyväskylään O2-Jyväskylän vieraaksi ja sunnuntaina Kirkkonummelle, jossa vastaan asettuu Rangers. Divari on tänäkin vuonna ihanan tasainen sarja ja panokset ovat kovat tässä vaiheessa sarjakautta. Kukaan ei halua hävitä näitä pelejä.

O2-Jyväskylä – Nurmon Jymy
La 1.2.2020 klo 15:30, Palokan koulukeskus
O2-Jyväskylän kotisivut

Sarjassa seitsemäntenä majailevan O2-Jyväskylän ja Jymyn kohtaamiset ovat olleet perinteisesti viihdyttäviä sekä tasokkaita salibandyotteluita. Runkosarjan toiseksi viimeistä kotiotteluaan pelaavat jyväskyläläiset tavoittelevat vielä tasaisessa Divarissa kotietua pudotuspelien avauskierrokselle. Toisaalta joukkueella on vielä täysi mahdollisuus tipahtaa kokonaan pudotuspelien ulkopuolellekin. Syksyllä Jymy voitti joukkueiden kohtaamisen Nurmohallilla 7-6 rangaistuslaukauskilpailun jälkeen. Ja nyt Jyväskylän seudulla vaikuttavat Jymyn kannattajat, tulkaahan joukolla peliin kannustamaan!

O2:n paras pistemies on Iiro Kinnunen tehoilla 11+21=32, maalivahdeista eniten pelanneen Tommi Kauppisen torjuntaprosentti on 78.83%.

Rangers – Nurmon Jymy
Su 2.2.2020 klo 17:00, Kirkkonummen väestönsuoja
Rangersin kotisivut

Selkeästi liiganousu tavoitteena sarjaan lähtenyt Rangers taistelee vielä kovasti pudotuspelipaikasta, kun Josba, NST sekä Karhutkin hengittävät kirkkonummelaisten niskaan. Kolme viimeistä peliään hävinnyt Rangers ei ole kuitenkaan kotonaan ikinä helppo vastus, siitä pitää huolen hieno, fanaattinen kotiyleisö. Loviisan Urheilutalon kammon selättäneelle Jymylle Kirkkonummen tunnelmallinen väestönsuoja antaakin taas uuden mukavan haasteen voitettavaksi. Alkusyksystä Jymy oli Nurmohallissa Rangersia parempi lukemin 8-6.

Rangersin paras pistemies on Samuli Alaluusua tehoilla 12+25=37, maalivahdeista Kari Vílenin torjuntaprosentti on 72.63%.

Jymyn kone lähti viime viikonloppuna hieman yskähdellen käyntiin, mutta tulevissa peleissä luulisi keskittymisen olevan kohdallaan peliin lähtiessä. Kyseessä on erittäin tärkeät pelit sarjan kärkipaikalla pysymisen kannalta ja toisaalta taas mukavat haasteet voitettaviksi vaikeissa vieraskaukaloissa. Kevät on pelimiesten aikaa ja kyllähän näistä runkosarjan lopun peleistä nautitaan myös kotikatsomoissa täysin siemauksin. Kom igen Jymy!

Jymyn paras pistemies on Hannu Palomäki tehoilla 19+19=38, maalivahdeista Ossi Lallukan torjuntaprosentti on 76.58%, Roope Mutkan 76.23% ja Joonas Viitalan 76.19%.

Jymy kohtaa viikonloppuna vieraskentillä O2-Jyväskylän sekä Kirkkonummi Rangersin. Kuva: Anita Jokilehto.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläahon mukaan edessä on erittäin haastava viikonloppu.
Omasta mielestäni yksi kauden haastavimmista tuplista edessä. Molemmat vastustajat tavoittelevat play-off paikkaa ja hakevat voittoa viimeiseen saakka. Lähdetään tekemään taas omaa juttua. Yritetään olla pallon kanssa entistä aktiivisempia ja pitää siitä huolta kentän kaikilla osa- alueilla.

Ottelut näet tietysti suorana osoitteessa https://solidsport.com/nurmonjymy-miehet

Jos et ole vielä tilannut SolidSport Finland kanavaa, niin nyt on aika! Valitse suosikki joukkueeksesi tietysti Nurmon Jymy, niin tuet samalla Jymyn matkaa Divarissa.