Jymy otti viime viikonloppuna hienon voiton FBC Turusta rangaistuslaukausten jälkeen. Tulevan viikonlopun tärkeissä peleissä vastus pysyy kovana, sillä sarjaa johtava Rangers ja viidentenä majaileva Tiikerit tulevat kylään. Voittoja on viikonloppuna saatava, että karsintapeikko karistetaan. Nyt tarvitaan katsomoon se kuudes kenttäpelaaja avuksi Nurmohallille, tervetuloa!

Nurmon Jymy – Kirkkonummi Rangers
La 23.2.2019 klo 16:00, Nurmohalli

Kirkkonummi Rangers kotisivut

Sarjan kärkipaikalla porskuttava sarjanousija Kirkkonummi Rangers tiedettiin kauden alla laadukkaaksi joukkueeksi, mutta silti kirkkonummelaisten hieno kausi on ollut pienoinen yllätys. Joukkueiden kohdatessa marraskuussa Kirkkonummen legendaarisessa väestönsuojassa, vei Rangers voiton lopulta lukemin 9-3. Tällä kertaa luvassa on Suomen upeimmassa kaukalossa ennakkoon tasainen peli ja Divariviihdettä parhaimmillaan.

Vierasjoukkue Kirkkonummi Rangers löytyy siis sarjataulukosta sijalta 1, viimeisestä 10 pelistään Rangers on voittanut seitsemän.

Hannu Palomäen paluu kentille on ollut Jymylle erittäin arvokas asia. Kuva: Anita Jokilehto.

Rangersin tehokkaimpana on häärinyt 22 pelissä 16+18=34 tehopistettä kerännyt Samuli Alaluusua. Joukkueen maalinsuulla eniten ahkeroineen Jens Beijarin torjuntaprosentti on hieno 78.36%.

Jymyn pörssikärjessä on 22 peliä pelannut Jose Kivipelto tehoilla 18+7=25. Jymyn maalinsuulla viime aikoina vastuuta ottanut Hannes Hannula on torjunut 78.00% varmuudella.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho tietää ottelun tärkeyden.
Sarjanousija Rangers on pelannut hienon kauden. Joukkueessa on paljon yksilötaitoa, johon meidän on pystyttävä vastaamaan. Iso peli meille, ainoastaan voitto kelpaa.

Paluun Jymynuttuun tehnyt hyökkääjä Hannu Palomäki on valmiina lauantain taisteluun.
Vastassa on sarjanousija, joka on tuloksen valossa pelannut mainion kauden. Muutama ilmeisen poikkeavan hyvä yksilö, mutta kyllä me jätkien kanssa jatketaan kotipeleissä siitä mihin edelliskerralla jäätiin. Kaverilta peli-iloa puristetaan kaksinkamppailuissa pienemmäksi, peitetään kaverin kudit ja ollaan kliinisiä tekopaikoilla.”

Nurmon Jymy – Tikkurilan Tiikerit
Su 24.2.2019 klo 15:00, Nurmohalli

Tikkurilan Tiikereiden kotisivut

Otteluisäntä:

Duudsonit Activityparkissa on t-paita kelit aina!
Avoinna hiihtolomaviikolla joka päivä 11-18 ja loppuvuodesta meidät löydätte pohojalaasten omasta ideaparkista.

 

 

Sunnuntaina vastaan asettuu huikeassa vireessä vuoden vaihteen jälkeen ollut Tikkurilan Tiikerit. Joukkue voitti peräti seitsemän peliä putkeen kaatamalla mm. FBC Turun tylysti 8-0! Divarin ykköspyssyn Joakim Lundin kanssa Jymyn puolustus saakin olla todella hereillä. Marraskuussa Jymy oli Vantaalla parempi lukemin 6-8 ja voitto on tietysti jymyläisillä myös sunnuntaina mielessä.

Vierasjoukkue Tikkurilan Tiikerit löytyy sarjataulukosta sijalta 5. Viimeisestä 10 pelistään Tiikerit on voittanut seitsemän, jotka se voitti putkeen!

Tiikereiden ja koko sarjan tehokkain pelaaja on 17 pelissä 33+15=48 tehopistettä kerännyt Joakim Lund. Joukkueen maalinsuulla eniten torjuneen Mikko Sjöholmin torjuntaprosentti on 75.37%.

Jymyn oma kasvatti Jose Kivipelto on viimeistellyt divarin runkosarjapeleissä jo 63 maalia. Kuva: Anita Jokilehto.

Jymyn pörssikärjessä on 22 peliä pelannut Jose Kivipelto tehoilla 18+7=25. Jymyn maalinsuulla viime aikoina vastuuta ottanut Hannes Hannula on torjunut 78.00% varmuudella.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläahon mukaan pörssikärki Lund on saatava kuriin sunnuntaina.
Tiikerit on myös onnistunut erinomaisesti tämän kauden sarjassa. Joakim Lund ja kumppanit heittävät meille ison haasteen. Vain voitto kelpaa meille tästäkin matsista.

Hyökkääjä Jose Kivipelto vaatii Jymyltä kliinisempää viimeistelyä.
”Muutama hyvä yksilö on kaverilla mutta voitettavissa oleva porukka omalla hyvällä tekemisellä 😀 Palloa uuniin maalipaikoista, eikä tuhlailla niinku viime viikonloppuna.