Jymyllä on edessä tuplapeli viikonloppu, kun joukkue matkustaa lauantaina kohti Turkua TPS:n vieraaksi ja sunnuntaina pelataan kotiottelu Happeeta vastaan Nurmohallilla.

TPS on sarjataulukossa sijalla 4 ja on hävinnyt 11 pelaamastaan ottelusta ainoastaan yhden. Edessä on siis todella iso haaste Jymylle. Joukkueet kohtasivat kertaalleen harjoituskaudella Ähtärissä ja TPS oli tuolloin parempi lukemin 5-3. TPS:n paras pistemies on tällä hetkellä Mikko Hautaniemi tehoilla 12+8 ja toisena Miko Kailiala tehoilla 12+7.

Jymyn alkukausi on ollut haastava ja pisteitä on kertynyt 10 pelistä 4. Pelaaminen on ollut hyvällä tasolla ja joukkue on pystynyt haastamaan kärkipään joukkueita, mutta päävastustajat sarjataulukon häntäpäästä on ollut vaikeita haasteita, eikä voittoja ole pystytty ottamaan. Viime viikonlopun peli LASB:a vastaan antoi taas uskoa joukkueelle, että se pystyy haastamaan kenet vaan ja pienillä parannuksilla saadaan kasvatettua myös pistetiliä. Jymyn Tupla+ pelaajana jatkaa edelleen Tommi Hakala tehoilla 6+7.

Jymyn kapteeni Arttu Kukko joukkueineen on valmiina viikonlopun vääntöihin. Kuva: Anita Jokilehto.

Sunnuntaina Jymy pääsee taas pelaamaan kotiyleisön edessä Nurmohallilla, kun vastaan saapuu Happee Jyväskylästä. Happee on sarjataulukossa sijalla 8 ja ennakkoon sunnuntain vastustaja ei ole niin kova pala purtavaksi kuin TPS. Jymy joutuu kuitenkin matkustamaan myöhään lauantai-iltana takaisin Nurmoon ja Happee saapuu otteluun levänneenä, joten siinä voi olla vierasjoukkueelle pieni etulyöntiasema. Happeen tehokkain pelaaja on Peter Kotilainen, joka on iskenyt 12 otteluun 32 pistettä (19+13).

Jymyn kapteeni Arttu Kukko kertoo ajatuksiaan ennen viikonlopun pelejä:

”Kyllähän nämä viimeiset pari viikkoa ovat pelaajalle hyvin raskasta aikaa olleet. Ajatuksia on pitänyt ohjailla puoliväkisin positiiviseen suuntaan ja fyysinen palautuminenkin tuntui ottavan useamman päivän viime lauantaihin päättyneen rankemman jakson jälkeen. Nyt kuitenkin vähitellen lihakset ja ajatukset alkaa olla viriteltynä siihen malliin, että viikonloppuna taistellaan taas kynsin ja hampain sarjapisteistä.”

”Tulevan viikonlopun vastustajat ovat jälleen sitä luokkaa, että meiltä vaaditaan huippuonnistumista että saisimme pistetiliä kartutettua. Mitään taikatemppuja ei kuitenkaan olla alettu opettelemaan, vaan tiedämme koko syksyn tehneemme harjoituksissa oikeita asioita oikealla asenteella, ja ennemmin tai myöhemmin tulokset varmasti seuraavat perässä.”

TPS – Jymy 28.11. klo 18.30

Jymy – Happee 29.11. klo 18.30
Otteluisäntä: K-Supermarket Lapua

>> Ottelun käsiohjelma löytyy täältä!

Liput ennakkoon: https://www.tiketti.fi/nurmon-jymy-2020-2021-kotiottelut-nurmohalli-nurmo-lippuja/71618?fbclid=IwAR1tcnvtikPUPkvTRNBKmGU_snT_QqnizzsvxIm4vfGswcM6uzwC6xyjow4

HUOM!

Koronarajoitusten vuoksi ottelun katsojakapasiteetti on 350 henkilöä. Kausikorttilaisten kiintiö on 150 henkilöä, seuran jäsenten kiintiö 100 ja lippuja myydään 100 kappaletta. Mahdollisia vapaita paikkoja kausikorttikiintiöstä myydään hallin ovelta. Suosittelemme kuitenkin ostamaan lipun ennakkoon tiketti.fi palvelusta.

Ottelussa on myös käytössä erityisjärjestelyt kulkemisen suhteen, sekä koko ottelun ajan katsojilla on oltava kasvomaski.

Lue turvallisuusohjeet: https://jymysalibandy.fi/uutiset/turvallisuusohjeet-jymyn-kotipeleissa-nurmohallilla/

Kausikorttilaisia pyydämme ilmoittautumaan otteluun ennakkoon: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6eZMvd_s0SJLb3y4Pi59pXp0-GrY2HcexIqrgKNJbRTmlQQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&fbclid=IwAR3-eaS15lTPAc82cw3EU3lkyUw-h2VRKlR5Q5ifVjN7UdGSeyAtT7LywgI

Seuran jäsenten ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebOKJbvFx3BkkeRmtaNEeFgrik_TWUP2Ilh5c7MEe6dqnfcA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&fbclid=IwAR3DcBeSj-vbCPFXGv15cGxA5Mmc3qMPO7Sm7A9lzGvCw_wXo75B8EsM4w8