Jymy kohtasi lauantaina edellispeleihin verrattuna reippaasti uusiutuneella kokoonpanolla Ähtärissä leireilevän TPS:n.

Otteluraportit tarjoaa:

Reilua pohjalaista kalustekauppaa, kotiinkuljetus edullisesti kaikkialle Suomeen!
Verkkokauppa: www.kalustekaverit.fi
Facebookissa: facebook.com/kalustekaverit
Instagramissa: instagram.com/kalustekaverit

TPS – Nurmon Jymy 5-3 (0-1, 2-0, 3-2)

Harjoituskauden parasta puolustuspeliä pelissä esittänyt Jymy meni avauserässä johtoon Jonatan Tynkkysen osumalla. Lisäosumiinkin vierasjoukkueella oli mahdollisuuksia, mutta maalinteossa oli parantamisen varaa. Toisessa erässä TPS pääsee myös maalin makuun, mutta Jymylle ei paikoista huolimatta lisäosumia siunaannu. Kolmannen erän ensimmäinen 10 minuuttia on selkeästi TPS hallintaa. Kotijoukkue maalaakin kolmesti, ennenkuin Jymyn ryhtiliike tuottaa kaksi maalia Jussi Lassilan sekä Juuso Koskelan toimesta. Kaiken kaikkiaan tiukka vääntö, joka olisi paremmalla viimeistelyllä voinut päättyä myös Jymyn voittoon.

Jymy ja TPS väänsivät hyvän pelin Ähtärissä. Kuva: Anita Jokilehto.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho oli ilahtunut varsinkin joukkueen puolustuspelistä.
”Olen todella tyytyväinen joukkueen sitoutuneisuuteen. Melkein 10 vakiokokoonpanon pelaajaa poissa ja pelattiin näin ehjä ottelu. TPS oli ottelussa parempi, mutta varsinkin meidän puolustuspeli kestää vertailun laadukasta vastustajaa vastaan. Tästä on hyvä jatkaa parin viikon tiukalle treenijaksolle ennen lauantain 5.9. liigakenraalia.”

Jymyn maalivahti Roope Mutka oli tyytyväinen Jymyn viisikkopuolustukseen.
”Yleisesti ottaen hyvä peli kaikilla osa-alueilla. Saatiin hyvää myllyä välillä tepsin päädyssä ja käytettiin maalipaikat hyväksi. Meidän päädyssä äijät teki oman duunin helpoks hyvällä sijoittumisella, kaksareilla ja riistoilla. Eikä TPS voinu käyttää ylivoimahyökkäyksiä hyödyksi. Oltiin energisiä, liikuttiin ja päästiin hyvin omista pois. Tästä on hyvä jatkaa. ”

Jymyn maalintekijät
Tynkkynen
Lassila
Koskela