Loviisan liikuntahalli on edelleen Jymylle voittamaton paikka. Sunnuntain esityksellä ensimmäinen voitto Torin kotihallissa ei toki ollut lähelläkään, sen verran selkeästi Tor oli eilen parempi. Avausviikonlopun jäljiltä on aistittavissa, että ensi lauantain kotiotteluun marssii erittäin sisuuntunut Nurmon Jymy.

Loviisa Tor – Nurmon Jymy 10-4 (4-0, 2-2, 4-2)

Ottelun alku on kohtuu tasainen ja Jymyllä on muutamia paikkoja rikkoa kuparinen. Sitten koittaa samantyyppinen musta 10-minuuttinen kuin eilen Helsingissä, jonka aikana Tor latoo neljä maalia Jymyn verkkooon.

Toisen erän alkuun Loviisan Jesse Tolvanen (3+2) siirtää kotijoukkueen jo viiden maalin johtoon. Ajassa 27:07 Jymy aloittelee kiriä Miika Latvalan ensimmäisen Divarimaalin muodossa ja minuuttia myöhemmin Sami Kujala tekee vierasjoukkueelle jo toisen maalin. Ajassa 32:57 Jymy pääsee ylivoimalle, mutta erän viimeisen maalin tekeekin alivoimalla Tor Tatu Könösen toimesta katkaisten Jymyn nousun.

Kolmannen erän alussa Petro Rautio nostattaa jymyläisten toiveita 6-3 kavennuksella, mutta kohta perään Tor osuu taas kahdesti. Ottelun loppu onkin jo kosmetiikkaa, sillä tänään ei Jymy saa kunnon kiriä aikaiseksi. Tor pitää näin toistaiseksi kotitaikansa Jymyä vastaan.

Jymyn maalissa pelanneelle Joonas Viitalalle merkittiin ottelussa 18 torjuntaa.

– Loviisa Tor – Nurmon Jymy ottelun tilastot
– Ottelun maalikooste
– Ottelun lehdistötilaisuus

Lassi Reunamäki uskoo parempaan peliin ja tulokseen ensi viikonloppuna.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho tietää joukkueen pystyvän parempaan.
”Ei pelissä lopulta suuria eroja ole. Hirveästi meidän pitää nyt tehdä töitä maalin tekemiseksi ja toisaalta omiin pomppii vähän helposti. Toki omassa puolustuspelissäkin on nyt tekemisen paikka. Treenataan viikolla asioita, että ollaan parempia kun M-Team saapuu Nurmoon.”

Jymyn hyökkääjä Lassi Reunamäki ei selitellyt selkeää tappiota.
”Tänään jäätiin pahasti jyrän alle, eikä matsista paljon jäänyt kotiin kerrottavaa. Vastustaja teki paikoista maalit hyvällä prosentilla ja me olimme pehmeitä niin hyökkäys-, kuin puolustuspäässä. Ei tässä muu auta, kuin treenata hyvä viikko alle ja nostaa tasoa, että saadaan ensi viikonloppuna pisteet jäämään Nurmoon.”

Jymyn pelit jatkuu lauantaina 22.9. klo 17:00, jolloin Nurmohallille saapuu M-Team Helsingistä.
Nyt tarvitaan isosti kannustusta ja tukea, että saadaan voittotili auki!