Tämän kauden divarin ehdottomasti suurimman ennakkosuosikin FBC Turun kone on alkanut hieman yskiä vuoden vaihteen jälkeen. Liekö turkulaisten pääkoutsi Perttu Kytöhonka teettänyt pojilla fysiikkaa joululomalla kevättä varten, vai onko suursuosikin pelissä ongelmia? Jymyn kohdalla flunssa-aalto alkaa olla selätetty, ja runkosarjan viimeisessä vierasottelussa on vain voitettavaa.

Kotijoukkue FBC Turku löytyy sarjataulukosta sijalta 2, tasapisteissä sarjaa johtavan Loviisa Torin kanssa. Viimeisestä 10 pelistään FBC on voittanut viisi.

FBC Turun paras pistemies on 22 pelissä 13+27=40 tehot tehnyt Miikka Sokka. Maalivahdeista eniten pelanneelle Jouni Savoselle on koppi tarttunut 74.21% varmuudella.

Jymyn pörssikärkenä jatkaa Jose Kivipelto, joka on saalistanut 21 ottelussa tehot 18+7=25. Viime aikoina torjuntavastuuta Jymyn maalinsuulla hoitaneen Hannes Hannula on torjunut Jymyn maalinsuulla 77.44% varmuudella.

Entinen FBC hyökkääjä, nykyinen Jymyluotsi Jarmo Eteläaho odottaa kovaa ottelua.
Iso peli edessä. Saadaan onneksi sairastupaa vähän ohuemmaksi. Puolustetaan Turussa tiiviisti ja ollaan pallon kanssa huolellisia, niin hyvä tulee. Voittamaan lähdetään!

Vesa Salonen on valmiina hakemaan pisteet Turusta. Kuva Kimmo Hautala.

Jymy puolustuksen tukipilari Vesa Salonen odottaa kovaa kamppailua Turussa.
FBC Turku on taitava joukkue, josta löytyy todella paljon hyviä yksilöitä. Meidän täytyy parantaa omaa peliä ja pystyä pelaamaan hyvä 60 minuuttinen. Parannellaan nyt viimeisetkin flunssassa olevat jätkät lauantaiksi kuntoon ja haetaan kolme pistettä Turusta!”

FBC Turku – Nurmon Jymy
Lauantaina 15.2.2019 klo 17:00, Kupittaan palloiluhalli

FBC Turun kotisivut