Jose Kivipelto kurmootti vaasalaisia viime vuonna divarissa. Kuva: Kimmo Hautala

Saatiinhan tällekin kaudelle kunnon paikkallisväännöt vaasalaisia vastaan, kun Jymy ja SB Paapat kohtaavat TehoSport Suomen Cupin 5.kierroksella. Entisiä SB Vaasan divaripelaajia vilisevä SB Paapat sisältää nimestään huolimatta pelaajia parhaassa iässään.

Tällä kaudella Pohjanmaan II-divisioonassa SB Paapat on viidestä pelaamastaan ottelusta ottanut neljä suurinumeroista voittoa ja kärsinyt yhden tappion Blue Foxille. Maalisuhde Paapoilla on 55-19 eli +36. Paapat vilisee divaritason pelaajia, joten sieltä on turha nostaa yhtä miestä jalustalle. Tehotilaston kärjessä on tuttuja nimiä SB Vaasan divariajoilta: Lintala, Viinamäki, Palmberg, Nurmi, Joensuu, Kukko, Haakana

Jymyluotsi Jarmo Eteläaho uskoo Jymyn jatkopaikkaan Suomen Cupissa.
Mielenkiintoinen Pohjanmaan paikallismatsi edessä. Vaasalla on erittäin kokenut ja nimekäs joukkue. Ollaan analysoitu mennyttä viikonloppua ja varmasti sisuuntunut Jymy nähdään Vaasassa. Eilen oli yhdet kauden parhaista treeneistä eli valmiina ollaan matsiin.

Maalivireen löytänyt Jymykasvatti Jose Kivipelto tietää Paappojen vaarallisuuden.
Tulossa on varmasti tiukka peli, vaikka vastassa onkin divaria alempana pelaava nippu. Siellä on paljon vanhoja divaripelaajia, joita ei saa kyllä yhtään aliarvioida tai tulee kunnolla turpiiniin. Lähdetään parantamaan omaa peliä viime viikon pupelluksen jälkeen ja mennään Cupissa jatkoon.

HOX!
Jose Kivipellosta tuli viime viikonlopun pelien jälkeen Jymyn kaikkien aikojen tehokkain pelaaja divarissa! 47 divariottelussa Kivipelto on tehnyt tehot 51+18=69.
Lähde: http://nhlfinns.net/salibandy/joukkue/divari/jymy/runkosarja

TehoSport Suomen Cup, 5.kierros
SB Paapat – Nurmon Jymy
Perjantaina 02.11.2018 klo 19:00
OP-Areena, Vaasa