Suomen Cupin ottelusta Sp Paappoja vastaan Vaasassa oli ennakolta ajatellen tulossa maalirikas ja tiukkaa vääntöä sisältävä paikalliskamppailu. Erittäin kokenut Paapat oli kuitenkin tällä kertaa askeleen edellä pelin alusta alkaen.

SB Paapat – Nurmon Jymy 11-6 (5-1, 4-3, 2-2)

Vaasan OP-Areenan yleisö ei ollut kunnolla istumaan ehtinyt, kun ottelun pistekuningas (3+2) Valtteri Nurmi aloitti maalitalkoot, jota säestivät nopeaan tahtiin maaleillaan Kari-Matti Viinamäki sekä Kristian Kiviranta. Jymyn tehokkaimpana (3+0) esiintynyt Tommi Kärkkäinen rikkoi vierasjoukkueen kuparisen ajassa 13:22, mutta vaasalaiset iskivät avauserässä vielä kahdesti ja erätauolle mentiin Paappojen 5-1 johdossa.

Toisessa erässä maaleja isketään tasatahtiin ja kolmea maalia lähemmäs ei Paapat Jymyä päästä. Kärkkäisen lisäksi toisessa erässä jymyläisistä maalinteossa onnistuivat Miika Pollari sekä Sami Kujala.

Kolmannessakaan erässä Jymy ei tällä kertaa saa aikaan sellaista kiriä, millä vaasalaisten voitto olisi uhattuna. Kärkkäisen illan kolmannen maalin lisäksi Eetu Sariola kaunistelee vielä tilastoja kolmannessa erässä ylivoimaosumallaan. Paapat tekee myös kaksi naalia kolmanteen erään, joten loppunumerot 11-6 tietää vaasalaisten jatkopaikkaa TehoSport Suomen Cupissa. Jymy toivottaa Paapoille menestystä jatkoon.

Jymyn maalissa ensimmäisen erän pelannut Juuso Pellinen torjui ottelussa 4 kertaa.
Ajassa 20:00 maaliin vaihdettu Joonas Viitala torjui 17 kertaa.

SB Paapat – Nurmon Jymy ottelun tilastot

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho oli mietteliäs pelin jälkeen.
Peli eteni kokeneen vastustajan käsikirjoituksen mukaan alusta loppuun. Ottelusuunnitelman toteuttamisessa on meillä meillä tällä hetkellä suuria ongelmia. Joukkue tekee hyvin valmistautumisen, mutta kun peli alkaa, asiat unohtuvat. En tiedä miste se johtuu, mutta eilenkin kentällä oli aivan eri joukkue, kuin se joka viikolla teki hyvin töitä reeneissä.

Myös hyökkääjä Jose Kivipelto oli pettynyt Jymyn esitykseen.
Vaikka tiedettiin, että vastustaja on kova, niin lähdettiin peliin puolivaloilla. Kaksi erää nukuttiin oikein kunnolla. Vaasan Paapat käytti meidän höntyilyt kokemuksella hyväkseen