Sunnuntaina kohdataan sarjajumbo Rauman Salba, joka erotti tällä viikolla päävalmentajansa Petri Seppisen. Raumalaisten penkin takana on ollut tällä kaudella tuulista, sillä jo aiemmin Jymyssä junioreiden kanssa mahtavaa työtä tehnyt Jussi-Pekka Peltola sai lähteä SalBasta apuvalmentajan roolistaan.

Jymyn leirissä tunnelma on positiivinen, vaikka kausi ei olekaan edennyt suunnitelmien mukaan. Raumalle joukkue saa mukaansa tärkeän lisän, sillä hyökkääjä Hannu Palomäki palaa tulevassa ottelussa Jymyn kokoonpanoon. Kokenut Palomäki on pelillisten taitojensa lisäksi myös henkisesti joukkueelle erittäin tärkeä palanen.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Jymy oli parempi Nurmohallilla numeroin 8-6. Viimeisen 10 ottelun kuntopuntarin mukaan joukkueet ovat tasoissa, sillä molemmilla joukkueilla on niistä vain yksi voitto.

SalBan paras pistemies on Veli Peltonen 10+9=19, maalivahdeista eniten pelanneen Aleksei Kohtalan torjuntaprosentti on 74.43%.

Jymyn pörssikärjessä on Jonatan Tynkkynen tehoilla 8+12=20, Julius Kivimäki on puolestaan torjunut Jymyn maalinsuulla 74.90% varmuudella.

Jymyluotsi Jarmo Eteläaho odottaa fyysistä peliä Raumalla.
Erittäin tärkeä peli edessä. Meidän täytyy pystyä vastaamaan Salban fyysisyyteen. Pelimme pysyi kasassa 46-47 minuuttia viime viikonloppuna. Nyt sen täytyy kestää koko 60 minuuttia.

Jymyn pörssikärki Jonatan Tynkkynen on valmiina SalBan kaatoon. Kuva: Anita Jokilehto.

Täksi kaudeksi Jymyyn siirtynyt joukkueen pörssikärki Jonatan Tynkkynen lähtee Raumalle positiivisin mielin.
Katseet kohti sunnuntain peliä on kyllä tosi mietteliäät. Ollut nyt tässä Nurmoolla tiukkaa voittojen kanssa ja se on suoraan sitten heijastanut peleihin ratkaisu hetkissä. Viime viikonloppuna tuli taas kova koulu vierasreissulta, josta voi joko lannistua tai sisuuntua loppukautta kohden. Uskon ja tiedän että tämä joukkue siitä sisuuntui, eikä anna periksi.

Mukavaa myös kun tulee hölösuu Palle (Palomäki) takaisin ja uskon että kokemuksellaan tuo viimeisen mausteen tälle joukkueelle niin uskon että saattaa monella pelaajalla avautua henkinen lukko jonka jälkeen tulos voi olla vastustajan verkkoon tuhoisa.

Luotto on kova sunnuntain pelistä, yksi päänahka otettu Salbasta ja sunnuntaina kairataan toinen. Pyyhitään häviöt pois mielestä ja otetaan Salba pelistä voitto niin uskon että tämä kausi voi muuttua vielä hyväksi. Posin kautta ja rentous vaan peliin mukaan kovan reeniviikon kautta nii hyvä tulloo, camoon Nurmooo!!!”

Rauman SalBa – Nurmon Jymy
Sunnuntaina 20.1.2019 klo 17:00, Rauman Kauppaoppilaitos

Rauman Salban kotisivut