Nurmohalli täyttyi jälleen torstai-iltana upeasti huippusalibandyn ystävistä, kun Jymy kohtasi harjoituspelissä yhden maailman parhaista seurajoukkueista. Jymy ei lähtenyt pelissä peruuttelemaan, vaan pelasi rohkeasti omaa peliään. SPV oli kuitenkin odotetusti askeleen edellä, mutta paljon arvokasta tietoa jäi Jymyn valmennukselle omasta pelaamisesta kunnon paineen alla.

Nurmon Jymy – Seinäjoen Peliveljet 7-15 (2-4, 3-5, 2-6)

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho oli tyytyväinen pelin antiin.
”SPV karvasi koko ajan ylhäältä, joukkue on kyllä taas erittäin hyväjalkainen ja liikkuva. Edelleen täytyy ihailla millä tasolla he viimeistelevät kun paikka tulee, vastus oli siis todella laadukas!

Me pystyimme parantamaan pelissämme monia asioita. Päästiin muutaman kerran upeasti paineen alta pois terävillä syötöillä. Parannettavaa jäi paljon oman maalineduspelaamiseen sekä viimeistelyyn.”

Jymyn ja SPV:n kohtaaminen keräsi mukavasti väkeä Nurmohalliin. Kuva: Anita Jokilehto.

Jymyn puolustaja Jonatan Tynkkyselle jäi pelistä positiivinen jälkimaku.
”Raikas ilme oli joukkueelta, vaikka isot lukemat taululle tulivatkin. Varsinkin Honkaniemen ja Koskelan kentältä hyvää tekemistä. Kaksi erää roikuttiin hyvin mukana ja viimeinen sitten vähän levahti käsiin. Vaikka ei peli siinäkään nyt mitään hirveää loppujen lopuksi ollut.

Oli hyvä saada näin kova vastus tähän aikaan pre-seasonilla ja nähdä videolta mitä pystyy kehittämään pelissä. Joukkue hitsaantuu tapahtuma kerralta enemmän yhteen ja se rupeaa näkymään hyvänä tekemisenä. Jos omaa peliä pitää kommentoida niin tuli se legendaarinen ”huti peli” ja mikään ei onnistunut, mutta onneksi oli jalkeilla monta terävämpää miestä niin ei tullut kahden tanssin lukuja!”