Lauantaina kohdataan uusi tuttavuus, kun Jymy kohtaa SB Vantaan klo 18.30 Myyrmäen Urheilutalossa. Edellinen pääkaupunkiseudun reissu Helsinkiin tuotti jymyläisille kolme pistettä ja samaa lähdetään hakemaan myös Vantaalta.

Sarjanousija SB Vantaa on hieman tuntemattomampi suuruus Etelä-Pohjanmaalla, mutta pääkaupunkiseudun suuret harrastajamäärät tuottavat paljon laadukasta pelaajamateriaalia myös liigajengien ulkopuolelle. Vantaalaisten alkukausi on sujunut varsin pirteästi joukkueen kaadettua mm. Kooveen ja O2-Jyväskylän. Sarjasta joukkue löytyy neljän pelaamansa ottelun jälkeen sijalta 10.

SB Vantaan paras pistemies on alkukaudella ollut Asko Santero tehoilla 9+2=11, maalinsuulla eniten pelannut Niilo Nevalainen on torjunut 76.19% varmuudella.

Jymy porskuttaa neljän ottelun voittoputkessa ja viime peleissä myös valmentaja Eteläahon peräänkuuluttamaa tehokkuutta on alkanut löytymään hyökkäyspäässä. NST pelissä myös puolustus- ja erityisesti alivoimapelaaminen oli Jymyllä varsin mallikelpoista. Lähtökohdat vieraspeliin Vantaalle ovat siis varsin hyvät.

Jymyn paras pistemies on loistavassa vireessä oleva Jose Kivipelto tehoilla 5+5=10, maalivahdeista eniten pelanneen Roope Mutkan torjuntaprosentti on hyvä 77.78%.

Valtavan fysiikan omaava Miikka Honkaniemi pelaa toista kauttaan Jymyssä. Kuva: Anita Jokilehto.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho uskoo Vantaalla olevan hyvä joukkue vastassa.
Sarjanousija vastassa, josta ei paljon ole tietoa. Voittivat viime viikonloppuna O2:n, joten siitä voidaan päätellä, että erittäin hyvä joukkue vastassa. Mennään pelaamaan omaa aktiivista peliämme.

Toista kauttaan Jymynutussa pelaava Miikka Honkaniemi tietää sarjanousijoiden vaarallisuuden.
Hyvin on lähtenyt sarja käyntiin ja voittoa lähetään hakemaan Vantaalta. Itselle hieman tuntemattomampi vastustaja, mutta sarjanousijat ovat aina hankalia vastustajia. Omalla fiksulla pelillä pisteet lähtevät Nurmoon.

SB Vantaa – Nurmon Jymy
Lauantaina 12.10.2019 klo 18:30, Myyrmäen Urheilutalo

SB Vantaan kotisivut