Jymyn vahva avauserä ei tuonut pisteitä, sillä FBC Turku tuli toisessa erässä tasoihin ja kiihdytti pikku hiljaa ohi ja selkeään voittoon.

Nurmon Jymy – FBC Turku 3-7 (2-0, 1-4, 0-3)

Ensimmäinen erä oli tänään parasta Jymyä. Tossu liikkui, peittopeli oli hyvää ja mentiin suoraviivaisesti kohti turkulaisten maalia. Avausmaalia saatiin tällä kertaa odotella melkein avauserän puoliväliin. Ajassa 9:09 Miikka Honkaniemi avaa maalihanat hienon vastahyökkäyksen jälkeen. Jymy pääsee ylivoimalle ajassa 14:25 ja Petro Rautio pistää ranteet lukkoon ja pallon yläetuseen vieden kotijoukkueen kahden maalin johtoon. Samassa ajassa Jymy joutuu myös vaihtamaan maalivahtia, kun Julius Kivimäki ei pysty jatkamaan peliä aiemmin saamansa kolhun seurauksena. Jymyn maalille astelee Joonas Viitala.

Toisen erän alussa Jose Kivipelto pistää pallon miinuskulmasta turkulaisten maaliin vieden Jymyn 3-0 johtoon. Tuon maalin jälkeen FBC Turku pisti yhden vaihteen lisää peliinsä ja hallitsikin toista erää melko suvereenisti. Avausmaalinsa vierasjoukkue tekee ajassa 26:32 Miika Hämäläisen toimesta ja ajassa 33:15 vierailijat siirtyvät jo 3-4 johtoon Matias Kallion maalilla. Toisessa erässä turkulaiset kyllä näyttivät, miksi he ovat sarjan suurin ennakkosuosikki. Pallollinen peli oli vierailla välillä todella hienon näköistä ja muutama maali tulikin hienon kuvion päätteeksi.

Kolmannessa erässä jäähyillään urakalla, mutta suuremmin ei Jymy pysty FBC Turun johtoasemaa uhkaamaan. Juuso Forsmanin kahdella ja sarjan maalipörssiä johtavan Aleksi Havian ylivoimamaalilla FBC Turku kasvattaa johtoaan ja vie pisteet lukemin 3-7 Turkuun.

Jymyn parhaana palkittiin 1+1 tehoilla uurastanut Petro Rautio.

Nurmon Jymy – FBC Turku ottelun tilastot

Lähitapiola Etelä-Pohjanmaan tarjoama maalikooste
– tulossa

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho oli tyytyväinen avauserän tekemiseen.
Avauserä oli meiltä todella hyvä. 3-0 maalin jälkeen meidän hyökkäyspeli jäi vaisuksi. Pallollisesti hyvää vastustajaa vastaan olisi pitänyt pystyä pelaamaan itsekin pidempiä pallollisia jaksoja. Jatketaan työntekoa ja uskotaan omaan tekemiseen.

Puolustaja Oula Keski-Hynnilä harmitteli joukkueen ailahtelevaa esitystä.
Harmi kun ei saatu ehjää 60 minuuttista. Ensimmäinen erä oli hyvää tekemistä. Toisessa erässä meidän puolustukseen tuli aukkoja jotka kaveri käytti tehokkaasti edukseen. Kolmannessa erässä ei saatu semmoista kiriä päälle että oltaisiin vielä tultu takaa ohitse.