Tämän kauden divarin ehdottomasti suurin ennakkosuosikki FBC Turku saapuu testaamaan Nurmohallin upean Seinäjoen Rengaskeskus – Point-S kaukalon lauantaina. Helpolla ei Jymy tule turkulaisille pistettäkään antamaan.

Vierasjoukkue FBC Turun pelaajisto on vahvistunut tälle kaudelle kovasti ja joukkueen valmennuksesta vastaa nyt viime kaudella NST Lappeenrantaa valmentanut Perttu Kytöhonka.

FBC Turun ja samalla koko divarin parhaat pistemiehet ovat 10 pelissä jo 24 tehopistettä tehneet Aleksi Havia 16+8=24 sekä Jani Hyytiäinen 13+11=24. Maalivahdeista eniten pelanneen Jouni Savosen torjuntaprosentti on 72.22%.

Jymyn pörssikärkeen on hiipinyt jälleen puolustaja Eetu Sariola, joka on puolustajan paikalta saalistanut 10 tehopistettä. NST Lappeenrantaa vastaa huikeita torjuntoja esittänyt Julius Kivimäki on puolestaan torjunut Jymyn maalinsuulla 77.25% varmuudella.

Entinen FBC hyökkääjä, nykyinen Jymyluotsi Jarmo Eteläaho odottaa hieno ottelua.
Hieno matsi edessä kärkijoukkuetta vastaan. Divarin tehokkaimmassa kolmikossa Havia-Sokka- Hyytiäinen pysäyttämisessä riittää meille haastetta. Lähdetään parantamaan omaa tekemistä.

Jymy puolustuksen Oula Keski-Hynnilä odottaa innolla sarjakärjen kohtaamista.
Hienoa on saada lauantaina sarjan kärkijoukkue vastaan Nurmohallille, saa varmasti syttymään joka Iikan. FBC Turku on pallollinen joukkue jolla on sarjan parhaita yksilöitä, joten täyden iltapuhteen saa tehdä pisteiden eteen. Lauantaina lähdetään pelaamaan nöyrästi mutta ei kumartelemaan niin varmasti saadaan hurmos päälle omaan tekemiseen. Joka jätkässä elää paljon voitontahtoa ja nälkää viitaten edellisiin otteluihin.”

Nurmon Jymy – FBC Turku
Lauantaina 17.11.2018 klo 17:00, Nurmohalli

FBC Turun kotisivut

LIPUT otteluun: Aikuiset & yli 12v. 10,- | NURMO-paidalla 8,- Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 8,- | 7-12-vuotiaat 5,- | JymyJussien kausikortilla 5,- | K-Market Nurmo, Uppa tai Ruukintien ostokuitilla 5,- | Lähitapiola Terveyshelppi Appilla 5,- | Appi ladattavissa App ja Google Play Storessa | Alle 7v. ilmaiseksi

Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti | Tervetuloa!

Suositut, legendaariset ja erittäin herkulliset höyrymakkarat on tietysti taas myynnissä!

Ottelussa myynnissä NURMO -paita (20€).
Paitoja löytyy valkoisena sekä mustana.
Käteis- tai korttimaksu.

HOX!! vierasjoukkueen kannattajat sekä Jymyn kaukofanit!!!
Ottelu on katsottavissa LIVENÄ myös http://kepit.tv/ kautta.
Lähetys maksaa 5€.