Jymy julkaisi torstaina 4.4. Facebook LIVEssään uusia sopimuksia koskien tulevaa kautta 2019-2020.

Pitkänlinjan jymyläinen Arto Vienola jää ainakin tällä erää pois managerin roolista, ISO KIITOS valtavasta työpanoksestasi ARTSI!

Olli-Jussi Sariola (vas.) siirtyy Jymyn manageriksi.

Jymyn uudeksi manageriksi on valittu vielä viime kaudella kentällä viilettänyt Olli-Jussi Sariola.

”Siviilipuolen kiireet eivät enää antaneet myöten Divaritason reenaamiselle ja matkustamiselle. Viisi vuotta kun on ollut Jymyn edustuksen mukana, niin haluaa kuitenkin olla osa tätä perhettä edelleenkin. Vienolan Artolle iso kiitos työstä edustusjoukkueen eteen, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Omat vahvuuteni on siviilissä talouspuolella, jota koitan saada näkymään myös edustusjoukkueen toiminnassa.

Jymyn oma kasvatti Jarmo Eteläaho jatkaa päävalmentajana.

”Viime kausi meni niinkuin meni ja nyt on ladattu akut tulevaa kautta varten. Halutaan kehittyä taas paremmaksi ja pelata viihdyttävää salibandy. Potentiaalia tulevan kauden joukkueessa tulee jälleen.

Petri Ranta jatkaa joukkueenjohtajana. Tuleva kausi on Rannalle kolmas Jymyn riveissä ja mies on erittäin tärkeä osa joukkuetta.

Jymylaivaa tulee kipparoimaan ensi kaudella Hannu Palomäki! Joukkueen viime kausien pelillinen ja henkinen johtaja on nyt mukana koko kauden. Viime kauden saldohan miehellä oli legendaarisesti 7 peliä 7 voittoa ja valinta Divarin helmikuun pelaajaksi. Divarissa Palomäki on nakutellut Jymyn sekä SB Vaasan riveissä 108 runkosarjan ottelussa tehot 78+79=157.

Lisää sopimuksia on manageri Sariolan mukaan jo allekirjoitettukin, mutta palataan niihin myöhemmin.