Jymyikoni Miko Saarelan paluu on varmasti jokaiselle Jymyfanille ilouutinen! Viime kauden Tampereella Kooveessa pelannut Miko on päättänyt palata ensi kaudeksi kotiin! 🏠

Jymyn oma kasvatti on edustanut juniorivuosiensa lisäksi edustanut Jymyä pääsarjoissa yli 160 ottelun verran. Näissä hän on pakin paikaltaan (pääsääntöisesti) iskenyt tehot 34+80=114.

Mikon kommentit 💬
”Aivan mahtava palata takaisin kotiin, tuttuun ympäristöön. Päätös palata takaisin oli todella helppo, riitti yksi puhelu Jarmon kanssa. Viime kauden aikana sai koulukiireet siihen malliin, että taas kulkeminen Tampereelta on helppoa. Kovasti tässä jo odottaa treenien alkamista, ja sitä, että pääsee yhdessä harrastamaan salibandytoimintaa.”

Jarmo Eteläahon kommentit 💬
”Hienoa saada Miko takaisin Jymyyn. Pelillisten taitojen lisäksi Miko tuo erittäin pidettynä persoonana joukkueeseen yhden ”johtajatyypin” lisää.”

📸 Juha Käenmäki @jukaen (taustapelaajat), Juhani Järvenpää @jarvenpaajuhani (keskellä), Anita Jokilehto @valokuvaus.aj (vasen), Jarmo Koskela @jarmokoskelaphoto (edessä)