Kevät on edennyt siihen pisteeseen, että viimeistä ottelua vaille valmis on tämän kauden Divarin runkosarja. Ja kyllä, panoksia riittää viimeiselle kierrokselle sillä vasta nyt ratkeaa Divarin runkosarjan voittaja, viimeiset pudotuspelijoukkueet sekä sarjasta suoraan tippuva. Ainoa miinus päätöskierroksella on se, etteivät ottelut ala samaan aikaan. Tämä suo joillekin joukkueille enenmmän taktisia mahdollisuuksia.

Pirkkalan Pirkat – Nurmon Jymy
La 29.2.2020 klo 15:00, Pirkkalan vapaa-aikakeskus
Pirkat kotisivut

Sarjanousija Pirkat on yllättänyt kaikki muut, paitsi ehkä itsensä taistelemalla päätöskierroksella Divarin runkosarjan voitosta. Syyskierroksella Jymy otti tiiviisti puolustaneesta pirkkalalaisrykelmästä lopulta selkeän 6-1 voiton, mutta kuinka käy nyt? Edellisissä peleissään Pirkat on hakenut vierasvoitot sekä Joensuusta, että Jyväskylästä.

Pirkkojen paras pistemies on kokenut Tommi Ahola, joka on viimeistellyt 24 pelaamassaan ottelussa tehot 26+17=43, maalivahdeista eniten pelanneen Joona Pesonen torjuntaprosentti on 79.93%.

Miika Pollari taistelee jymypuolustuksessa lauantaina runkosarjan voitosta. Kuva: Anita Jokilehto.

Jymy pelasi viime perjantaina kotisalissaan hyvää salibandyä ja haki myös lauantaina voiton jatkoajan jälkeen Limingalta. Varsinkin perjantain peli oli osaltaan jo pudotuspelien tyyppistä ja tuosta ottelusta vielä pieni parannus, niin voidaan uskoa hyvään tulokseen Pirkkalassa. Upea peli tarjolla lauantaina Pirkkalassa, joten Tampereen seudulla asuvat Jymyfanit ovat varmasti paikalla. Mites on, kai Seinäjoen seudulta lähtee myös porukkaa kannustamaan Jymyä? No jos et millään pääse paikan päälle, niin katso matsi suorana -> https://solidsport.com/divari/

Jymyn paras pistemies on joukkueen kapteeni Hannu Palomäki tehoilla 22+24=46, maalivahdeista Ossi Lallukan torjuntaprosentti on 78.01%, Roope Mutkan 76.47% ja Joonas Viitalan 76.19%.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho oli vähäsanainen kysyttäessä kommentteja tulevasta ottelusta.
Runkosarjan huipennus edessä. Saadaan erinomainen kenraali ennen pudotuspelejä. Lähdetään toteuttamaan oma peliämme jälleen kerran.

Entäs mitäs Eteläaho vastasi kysymykseen kenet Jymy haluaisi kohdata pudotuspelien avauskierroksella?
Ei kannata vielä spekuloida, runkosarja on vielä kesken.”