Sunnuntaina nähtiin varsinainen trilleri 2.puolivälieräottelussa Helsingissä. M-Team tasoitti tasaisen ja vähämaalisen pelin ajassa 59:58 ja vei pelin jatkoajalle. Jatkoajalla Jymyn sankariksi nousi puolustaja Miko Saarela, joka laukoi Joona Kukon upeasta syötöstä ottelusarjan tasoihin.

Näin ollen ratkaiseva 3.puolivälieräottelu pelataan tiistaina Nurmohallilla ja nyt tarvitaan kaikkien tuki ja kannustus, että Jymy jatkaa matkaansa Divarin välieriin! Lauantaina oli jo upeasti yli 400 katsojaa Nurmohallilla, mutta tiistaina pistetään vielä paremmaksi, tervetuloa Nurmohallille!

Nurmon Jymy – M-Team
Ti 10.3.2020 klo 18:30, Nurmohalli
Ottelun käsiohjelma
M-Teamin kotisivut

Miko Saarela iski ratkaisun 2.Puolivälierän jatkoajalla. Kuva: Anita Jokilehto.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläahon mukaan Jymyllä on edelleen varaa pikkuisen parentaa peliään.
Parannettiin peliämme selkeästi toiseen peliin varsinkin meidän pelin pikkuasioiden suhteen. Varaa on parantaa edelleen paljon ja uskon, että näin huomenna myös tapahtuu. Saatiin eilisestä paljon uskoa tulevaan.

PLAYOFFS 2020 – OTTELUN JÄRJESTELYISTÄ!!!

Tiistaina kun tulet paikalle, niin kaino pyyntö on tasaraha. Lipunmyynti nopeutuu paljon ja saadaan kaikki ajoissa sisään. Korttimaksukin on tietysti käytössä. Tule ajoissa, jos mahdollista. Näin saamme porrastettua ruuhkaa lipunmyynnissä.

Nurmohallin parkkipaikka on rajallinen, joten kannattaa miettiä autoa koulukeskuksen pihaan, josta pari sataa metriä kävelyä.

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä, tehdään yhdessä hieno tapahtuma!

Liput otteluun:
Aikuiset & yli 12v. 12,- | Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja 8-12-vuotiaat 8,- | Kausikortilla ja S-etukortilla -2€ alennus aikuisten lipusta | Alle 7v. ilmaiseksi | Perhelippu sis. 2 kpl aikuinen ja 2 kpl alle 12v. lasta 25€ | Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti.

Seuran juniorit pelipaita päällä ilmaiseksi.
Kausikortit ja vapaaliput eivät käy pudotuspeleissä.

Tervetuloa pudotuspelien tunnelmaan Nurmohallille!