Vesa Salonen jatkaa Jymyn paidassa myös ensi kaudella. Kuva: Anita Jokilehto.

Jo vuosia Jymyä edustanut Vesa Salonen jatkaa myös ensi kaudella sinisessä paidassa. Erittäin fyysinen puolustaja tuulettelee harvemmin maaleja, mutta Divarin Jymy – M-Team puolivälieräsarjan kahdessa viimeisessä ottelussa mies otti roolia myös hyökkäyspäässä onnistuen kahdesti maalinteossa erittäin tärkeissä paikoissa. Salosen kasvattajaseura on Isokyröläinen FBC Remix.

Vuonna 1996 syntynyt Salonen on pelannut Divaria vain ja ainoastaan Nurmon Jymyn paidassa 82 runkosarjan ottelua viimeistellen tehot 4+7=11. Tuleva liigakausi on miehelle ensimmäinen.

Vesa Salonen odottaa jo innolla joukkueen yhteistreenien alkamista.
”Minulla on todella hyvät fiilikset jatkosopimuksesta. Jymyssä jatkaminen oli minulle helppo päätös. Tuleva kesä tulee olemaan raskas, mutta niin sen pitää ollakkin. Odotan innolla tulevaa kautta ja sitä, että päästään taas yhdessä treenaamaan koko joukkue. Ensi kaudella tullaan näkemään taas astetta vahvempi Nurmon Jymy!”

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho on mielissään kovasti työtä tekevän puolustajan jatkosta.
”Vesa on loistoesimerkki kaikille siitä kuinka pitkäjänteisellä työllä voi päästä pitkälle. Vesa on fyysisesti huippukunnossa ja on valmiina laittamaan itsensä joka ikinen päivä likoon Jymyn puolesta. Vesa pelasi mielestäni uransa parasta peliä M-Team puolivälieräsarjassa, siitä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti liigataistoja.”

Osta nyt kausikortti Jymyn salibandyliigan kotiotteluihin!!!

Nurmon Jymyn julkistetut pelaajasopimukset
Tilanne 25.4.2020, suluissa edellinen seura ellei Jymy.

Maalivahdit
Ossi Lallukka

Puolustajat
Miko Saarela
Viljami Järvikangas (SPV-A)
Eetu Puntanen (SPV-A)
Ville Rynnäs
Arttu Kukko
Vesa Salonen

Hyökkääjät
Niko Perälä
Miikka Honkaniemi
Tommi Hakala (SPV)
Matias Mäenpää (SPV-A)
Didrik Lillas (Blue Fox)
Petteri Hämäläinen (SPV-A)
Erik Härkönen
Petro Rautio (SPV)