Lauantaina kohdataan itärajalla kovasti pudotuspelipaikasta taisteleva Lappeenrannan NST. NST on pelannut todella vahvan talven vaikeamman alkusyksyn jälkeen. Marraskuussa joukkueet kohtasivat Nurmohallissa, jolloin NST oli rankkujen jälkeen 5-6 parempi. Tuon pelin jälkeen NST:n hyökkäyskalusto on vahvistunut Jarkko Nurmelalla, joka on pelannut seitsemän peliä kahden tehopisteen keskiarvolla ollen lappeenrantalaisille loistava vahvistus.

NST on ottanut viimeisestä 10 pelistään seitsemän voittoa. Viimeisimmässä pelissä se hävisi rankuilla Kirkkonummen väestönsuojassa Rangersille 7-6.

NST:n paras pistemies on Jesse-Samuli Huppunen tehoilla 10+14=24, maalivahdeista eniten pelanneen Jarkko Monthanin torjuntaprosentti on 77.18%.

Jymy puolestaan on saalistanut viimeisestä 10 pelistä neljä voittoa. Viimeisimmässä pelissä Merikoski lähti Nurmohallista kotimatkalle 8-2 hävinneenä.

Jymyn parhaaksi pistemieheksi on noussut kevätvireeseen äitynyt Jose Kivipelto tehoilla 16+6=22, maalinsuulla eniten pelannt Julius Kivimäki on puolestaan torjunut palloja 74.90% varmuudella.

Lauri Lehtimäki on Nurmon Jymyn oma kasvatti. Kuva: Anita Jokilehto.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho tietää NST:n vahvuudet.
NST on nuori ja taitava joukkue. He pyrkivät olemaan paljon pallon kanssa. Iso työ ja hieno haaste edessä, että saadaan pisteet Lappeenrannasta.

Jymyn oma kasvatin Lauri Lehtimäen mukaan voittoputkelle haetaan jatkoa Lappeenrannasta.
NST on pelannut viimeaikoina erittäin hyvin, viimeiseen 10 otteluun mahtuu vain kaksi tappiota varsinaisella peliajalla. Muutaman erittäin hyvän yksilön johdolla NST on vaarallinen joukkue ja tämän lisäksi Lappeenrannan UT ei ole kenellekään helppo paikka pelata. Täyden päivätyön joutuu Jymy tehdä, jotta pisteet lähtevät luokkaretkeltä kohti lakeuksia. Voittoputkea lähdetään tosissaan jatkamaan!

NST – Nurmon Jymy
Lauantaina 9.2.2019 klo 14:00, Lappeenrannan Urheilutalo

NST Lappeenrannan kotisivut

 

Sunnuntaina vastassa M-Team

Sunnuntaina Mäki-Panulan bussin nokka suunnataan kohti Helsinkiä, jossa vastaan astelee M-Team. Jos Jymy on kolmen ottelun voittoputkessa, niin M-Team on vastaavan pituisessa tappioputkessa. Viisi pistettä Jymyä edellä olevalla helsinkiläisjoukkueella ei kuitenkaan ole kuin piste matkaa pudotuspeliviivan paremmalle puolelle. Divari onkin jälleen kerran erittäin tasainen ja jännittävä sarja. M-Teamin kaikki kaikessa pisteiden valossa on kaksikko Antti Itkonen (37p) & Janne Makkonen (36p), sillä seuraava mies joukkueen sisäisessä pistepörssissä on kerännyt vain 10 tehopistettä.

M-Team on voittanut viimeisestä 10 pelistään neljä. Viimeisimmässä pelissä se hävisi Tiikereille Vantaalla 5-3 lukemin.

M-Teamin paras pistemies on Antti Itkonen tehoilla 12+25=37, maalinsuulla eniten pelanneen Marcel Straubhaarin torjuntaprosentti on 80.39%.

Eetu Sariola haluaa viikonlopulta kaikki kuusi sarjapistettä. Kuva: Anita Jokilehto.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho odottaa Helsingissä taktista peliä.
M-Team on taas erittäin kokenut joukkue ja on myös taktisesti hyvä joukkue. Meidän täytyy jatkaa samalla hyvällä ilmeellä millä viimeiset kolme voittoa on otettu.”

Jymyn luottopuolustaja Eetu Sariolalle kelpaa viikonlopulta vain kuusi sarjapistettä.
Tulee olemaan kova peli pisteistä, kun katsoo sarjataulukkoon niin molemmat joukkueet haluavat varmasti pudotuspeleihin. Kaverilla on todella kokenut joukkue jossa on hyviä yksilöitä, joiden kanssa pitää olla hereillä muuten voi tulla pitkä ilta. Meidän pitää jatkaa sitä tekemistä mitä on ollut viimeisessä kolmessa pelissä. Vedetään nyt hyvä treeniviikko ja sitä myöten on hyvä lähtee viikonlopun reissulle hakemaan 6 pistettä. Vähempi ei kelpaa!

 

M-Team – Nurmon Jymy
Sunnuntaina 10.2.2019 klo 18:30, Ruskeasuon AC

M-Team kotisivut