Otteluraportti: O2-Jyväskylä – Nurmon Jymy
Harjoitusottelu 25.8.2018 Jyväskylä

O2-Jyväskylä – Nurmon Jymy 5-8 (2-3, 2-2, 1-3)

Syksyn ensimmäisessä harjoituspelissä vajaalla rosterilla matkassa ollut Jymy sai SPV:ltä selkäänsä 14-0 (0-0, 7-0, 7-0), lukemin, joten Jyväskylässä oli kasvojen pesun paikka.

Jyväskylään Jymy pääsi melkolailla täydellä miehityksellä ja joukkueen hyökkäys- ja puolustuspeli sujuivatkin osittain jo mallikkaasti. Perinteisesti Jymyllä on ollut hyvät maalivahdit ja tämä kausikaan ei tule tekemään poikkeusta. Jyväskylässä oli pelivuorossa kaksikko Viitala & Pellinen ja molemmat torjuivat varmasti.

Tällä kertaa maalintekijöitäkin löytyi laajalla sektorilla, sillä Jymyläisistä löytyi peräti seitsemän eri maalintekijää. Maalintekijöinä nurmolaisista kunnostautuivat Jose Kivipelto, Keski-Hynnilä, Kujala, Kärkkäinen, Reunamäki, Lehtimäki sekä Eetu Sariola kahdesti.

Päävalmentaja Jarmo Eteläahon mukaan Jyväskylässä nähtiin kohtuu mallikas suoritus.
”Välillä pelattiin oikein mallikkaasti. Kun teimme asioita niin kuin on sovittu, peli näytti oikein hyvältä. Kahdeksan tehtyä maalia ja seitsemän eri maalintekijää lämmittää mieltä. Maalilla Joonas Viitala sekä Juuso Pellinen pelasivat erinomaisesti.”