Jymyn viimeinen harjoitusottelu ennen F-liigan alkua päättyi Nurmohallissa noin 200 katsojan edessä tiukan väännön jälkeen oululaisten 3-4 voittolukemiin.

Otteluraportit tarjoaa:

Reilua pohjalaista kalustekauppaa, kotiinkuljetus edullisesti kaikkialle Suomeen!
Facebookissa: facebook.com/kalustekaverit
Instagramissa: instagram.com/kalustekaverit

Nurmon Jymy – OLS 3-4 rl. (0-2, 3-1, 0-0, 0-0)

Peli alkoi räväkästi, sillä vierailijat iskivät johtomaalin jo 30 sekunnin pelin jälkeen. Tasaisen avauserän loppupuolella OLS iski vielä toisen maalin Jymyn maalissa loistavasti pelanneen Roope Mutkan selän taakse, ja näin ensimmäiselle erätauolle mentiin oululaisten 0-2 johdossa.

Toiseen erään Jymy paransi peliään, ja iskeekin toiseen erään kolme maalia, joista vastasi Tommi Hakala, Didrik Lillas sekä Eetu Puntanen. Myös OLS onnistuu kuitenkin kertaalleen ja kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa 3-3.

Kolmas erä oli myös vauhdikasta ja tasaista peliä, jossa molemmat joukkueet loivat hyviä maalipaikkoja, mutta maalivahdit pitivät maalinsa puhtaana. Ratkaisua haettiin lopulta maalittoman jatkoajan jälkeen ranngaistuslaukauksilla, jossa OLS oli terävämpi ja otti 3-4 voiton.

Jymyn kapteeni Arttu Kukko oli tyytyväinen pre-seasonin antiin.
”Tasainen peli, jossa molemmatkin joukkueet olisivat voineet mättää aika paljon enemmän maaleja, mutta maalivahdit olivat hyviä molemmissa päädyissä. Peli meni vähän kyttäilyksi, kun taululla oli alusta loppuun tasaiset lukemat. Ihan kelvollinen kenraaliharjoitus meiltä kuitenkin ja onnistunut harjoituspelikausi kokonaisuudessaankin. Kaksi viikkoa on vielä aikaa viimeistelyille ennen ensimmäistä sarjapeliä, ja tuntuu siltä että nyt voidaan jo keskittyä pienempiinkin pelillisiin yksityiskohtiin.”

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho näki pelissä paljon positiivista.
”Oli todella mukava päästä taas pelaamaan kotoisalle Nurmohallille. Saatiin tasainen hyvä matsi aikaan perinteistä liigajoukkuetta vastaan. Olen tyytyväinen oman alueen puolustuspeliin. Myös Roope (Mutka) pelasi erittäin hyvin maalissa. Ylivoimapelaamiseen tarvitaan lisää harjoittelua tuleviin viikkoihin.”

Jymyn F-liigakausi alkaa 20.9. Espoossa vieraspelillä Oilerssia vastaan.