Runkosarja etenee kohti loppuaan ja lauantain ottelussa riittää panosta! Vieraileva M-Team havittelee pääsyä pudotuspeleihin ja jopa kotietua, Jymyllä puolestaan on kiikarissa koko Divarin runkosarjan voitto. Nyt kaivataan yleisöä Nurmohallin lauteille!

Nurmon Jymy – M-Team
La 15.2.2020 klo 14:00, Nurmohalli
M-Teamin kotisivut

Sarjassa kuudentena oleva M-Team on menossa lujaa vauhtia pudotuspeleihin, mutta täysin varmaa se ei vielä ole. Toisaalta helsinkiläisillä on vielä loistavat saumat myös neljän joukkoon, ja saada näin kotietu pudotuspelien avauskierrokselle. M-Team on päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja (108), mutta myös tehnyt vaatimattomat 115 maalia. Nurmohallille helsinkiläisnippu saapuu kiukkuisena kahden ottelun tappioputkessa.

M-Teamin paras pistemies on Sampo Laukkala, joka on viimeistellyt 20 pelaamassaan ottelussa tehot 20+8=28, maalivahdeista eniten pelannut Marcel Straubhaar on torjunut palloja 75.44% varmuudella.

Jymy on puolestaan varmistanut jo pudotuspelipaikkansa, mutta joukkue halajaa tietysti myös runkosarjan voittoa, missä se on tällä hetkellä vahvasti kiinni. Edellinen vieraskiertue meni Jymyn kannalta hyvin ja läheltä piti, ettei loistavasti. Rangers kuitenkin kiri kotisalissaan rinnalle ja ohi aiheuttaen Jymylle kauden kuudennen tappion. Tuosta pelistä on kuitenkin pari viikkoa aikaa ja Jymy on saanut tauon aikana jälleen takaisin rosteriinsa edellisistä peleistä puuttuneita miehiä.

Syyskierroksella Jymy onnistui voittamaan M-Teamin Helsingissä lukemin 6-8. Kuinka käy nyt, kun panokset ovat kovat molemmilla joukkueilla? Runkosarjaa on nimittäin jäljellä enää neljä ottelua ja tämä on Jymyn toiseksi viimeinen kotiottelu, tervetuloa Nurmohallille!

Jymyn paras pistemies on joukkueen kapteeni Hannu Palomäki tehoilla 20+21=41, maalivahdeista Ossi Lallukan torjuntaprosentti on 77.42%, Roope Mutkan 76.31% ja Joonas Viitalan 76.19%.

Vesa Salonen ja Nurmon Jymy tavoittelevat Divarin runkosarjan voittoa. Kuva: Anita Jokilehto.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho uskoo, että lauantaina nähdään hyvä salibandyottelu.
Varmasti tiukka matsi edessä, koska molemmilla on motivaatiotekijät kohdillaan. M-Team on pallolliseen peliin pyrkivä joukkue. Lähdetään pelaamaan taas kerran omaa peliämme.

Jymyn puolustaja Vesa Salosen mukaan viikon pelitauko teki Jymylle hyvää.
M-Team on ollu vaikea vastustaja meille joka vuosi, joten varmasti tiukka matsi tulossa. Viikon tauko peleistä on tehnyt hyvää joukkueelle ja edellisissä otteluissa kokoonpanosta poissa olleet pelaajat on saatu taas joukkueen mukaan. Vain kolme pistettä lauantaina kelpaa meille. Nähdään hallilla!