Jymyn ensimmäisen kausi F-liigassa nousun jälkeen on nyt paketissa ja joukkue varmisti paikkansa F-liigassa myös ensi kaudelle. Karsintasarja Steelersiä vastaan pelattiin päätökseen viime viikonloppuna ja ratkaisuun tarvittiin kaikki viisi ottelua.

Otteluraportit tarjoaa:

Reilua pohjalaista kalustekauppaa, kotiinkuljetus edullisesti kaikkialle Suomeen!
Facebookissa: facebook.com/kalustekaverit
Instagramissa: instagram.com/kalustekaverit

Jymy oli runkosarjassa toiseksi viimeisenä ja vältti näin ollen suoran putoamisen, mutta edessä oli karsintapelit runkosarjan kolmanneksi viimeistä vastaan, joka oli Hämeenlinnan Steelers. Ensimmäinen ottelu pelattiin Hämeenlinnassa ja kotijoukkue oli selvästi valmiimpana voittaen ottelun 6-4. Heti seuraavana päivänä oteltiin Nurmossa, jossa ratkaisu venyi jatkoajalle asti ja Jymyn sankariksi nousi Ville Rynnäs, jonka tuuletukset jäivät koko lajiväen tietoisuuteen ikuisiksi ajoiksi. Sarjan kolmas ottelu pelattiin jälleen Hämeenlinnassa. Vierasjoukkue Nurmon Jymy tuli todella vahvasti tähän kolmanteen kohtaamiseen ja lopputulokseksi saatiin selkeät 3-8 lukemat. Lauantaina Jymyllä oli mahdollisuus katkaista sarja kotikentällään, mutta Steelers nosti tasoaan ja Jymyltä puuttui viimeinen terävyys ja vierasjoukkue tasoitti sarjan lukemin 2-5.

Ville Rynnäksen tuuletukset jatkoaikaosuman jälkeen huomioitiin aiheestakin ympäri Suomen. Kuva: Anita Jokilehto.

Karsintasarjan ratkaiseva ottelu pelattiin Hämeenlinnassa ja ottelu oli odotetun tasainen. Jymy antoi myrsky varoituksen heti pelin alussa, kun Oskari Kauppila avasi maalihanat vain neljän sekunnin pelin jälkeen. Ensimmäiselle erätauolle mentiin Jymyn 0-2 johdossa, Joona Kukon maalatessa kertaalleen. Toisessa erässä Steelers näytti jälleen luonnettaan eikä lannistunut ensimmäisen erän tappioasemasta ja toisen erän jälkeen tilanne oli 2-2. Kolmannen erän alkuun Jymy sai jälleen johtoaseman itselleen Hannu Palomäen maalilla ja myöhemmin johto kasvoi jälleen kahteen maaliin, kun ylivoimalla Tommi Hakala iski pallon Steelersin verkkoon. Loppuun asti saatiin jännitystä tässäkin pelissä, kun Steelers haki kavennusta jopa kolmen miehen ylivoimalla, kun Jymy joutui rikkomaan kahden jäähyn arvoisesti ja Steelers pelasi ilman maalivahtia. Jymy taisteli vimmatusti omalla alueellaan viimeiset minuutit ja Steelersin kavennusosuma tuli viisi sekuntia ennen loppusummeria. Viimeisessä aloituksessa Jymyn Tommi Hakala nappasi kokemuksellaan pallon itselle ja purki pallon Steelersin päätyyn ja Jymyn voiton juhlat olivat valmiina alkamaan!

Kaluste-Kaverit oli Jymyn matkassa koko liigakauden ja yhteistyössä heidän kanssaan toteutettiin otteluraportit peleistä. Kaluste-Kaverit on toiminut Seinäjoen alueella yli 35-vuotta ja verkkokaupan kautta palvelut tavoittavat koko Suomen. Jymy kiittää hienosta yhteistyöstä Kaluste-Kavereiden kanssa ja odottaa innolla tulevia yhteistyökuvioita!

Kaluste-Kavereiden otteluraportit olivat tältä kaudelta tässä, mutta kalustekauppa palvelee ympäri vuoden Seinäjoella ja verkkokaupassa koko maan laajuisesti.