Perinteikäs NST Lappeenrannasta saapuu lauantaina Nurmohallille klo 17:00 alkavaan Prime-Time otteluun. Molemmat joukkueet kaipaavat kipeästi lisää pisteitä, joten vauhtia ja voitontahtoa on upea Seinäjoen Rengaskeskus – Point-S kaukalo lauantaina täynnä!

NST:n joukkue on uudistunut jonkin verran tälle kaudelle ja alkukausi onkin mennyt Jymyn tavoin ailahdellen. NST on kuitenkin myös voittanut sarjan suuria suosikkeja, kuten FBC Turun sekä Loviisan, joten potentiaalia itärajalta löytyy.

NST:n parhaat pistemiehet ovat 8 tehopisteen Juuso Kekki 5+3=8 sekä Ere Laitimo 4+4=8. Maalivahdeista kokenut Jarkko Monthan on ehtinyt pallon eteen 76.98% varmuudella.

Eetu Sariola pelaa lauantaina divariottelun numero 100. Kuva: Kimmo Hautala.

Jymyn leirissä ollaan menty positiivisin mielin viikonloppua kohti ja miellyttävä uutinenhan tuli heti maanantai aamuna, kun joukkue julkisti Arttu Hautabackan paluun kentille. Artun paluu tuokin varmasti lisää positiivista virtaa joukkueeseen.

Jymyn pörssikärkeen on tungosta, sillä Jose Kivipelto, Petro Rautio sekä Jonatan Tynkkynen ovat kukin keränneet 9 tehopistettä alkukaudella. Julius Kivimäki on puolestaan torjunut Jymyn maalinsuulla 75.33% varmuudella.

Kokenut Jymyluotsi Jarmo Eteläaho haluaa joukkueensa nauttivan pelaamisesta.
Kiva päästä taas takaisin kotoisalle Nurmohallille. Lähdetään parantamaan omaa puolustuspeliämme ja samalla nauttimaan pelaamisesta. NST:n joukkue on muuttunut paljon, eikä paljon siitä mitään tiedetä. Katsotaan millaista käärmekeittoa valmentajakurssikaverini Valtosen Mika yrittää meille syöttää.

Puolustuksen viivapelote Eetu Sariola uskoo Jymyn palaavan voittokantaan.
”No nyt pitää aloittaa kelkan kääntäminen ylöspäin. Ollaan nyt kolme peliä putkeen hävitty, joten pitäisi joka jätkällä olla pikkusen kiukkua tulevaan kotipeliin. Tästä kun saadaan hyvä treeniviikko alle ja saadaan puolustuspeli kuntoon, niin uskon että kelkka taas kääntyy. NST ei ole helppo vastustaja kun katsoo millaisia kokeita pelimiehiä sielä on ja myös tosi taitavia nuoria pelaajia. Vaikka joukkueesta lähtikin paljon hyviä pelaajia viime kauden jälkeen pois, niin luulen että ottelusta tulee tasainen niin kuin Lappeenrantaa vastaan aina on ollut.

HOX!!! NST peli on Eetu Sariolan divaripeli numero 100.

Nurmon Jymy – NST Lappeenranta
Lauantaina 10.11.2018 klo 17:00, Nurmohalli

NST Lappeenrannan kotisivut

LIPUT otteluun: Aikuiset & yli 12v. 10,- | NURMO-paidalla 8,-
Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 8,- | 7-12-vuotiaat 5,-
JymyJussien kausikortilla 5,- | K-Market Nurmo, Uppa tai
Ruukintien ostokuitilla 5,- | Lähitapiola Terveyshelppi Appilla 5,-
Appi ladattavissa App ja Google Play Storessa | Alle 7v. ilmaiseksi
Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti | Tervetuloa!
Suositut, legendaariset ja erittäin herkulliset höyrymakkarat on tietysti taas myynnissä!

Ottelussa myynnissä ehkä paras Isäinpäivälahja NURMO -paita (20€).
Paitoja löytyy valkoisena sekä mustana.
Käteis- tai korttimaksu.

HOX!! vierasjoukkueen kannattajat sekä Jymyn kaukofanit!!!
Ottelu on katsottavissa LIVENÄ myös http://kepit.tv/ kautta.
Lähetys maksaa 5€.