Jymyn oma kasvatti Matias Mäenpää jatkaa Jymyssä ainakin kaksi seuraavaa kautta!

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho:

”Matias on Jymyn oma kasvatti, joka viimeistään tällä kaudella on lyönyt itsensä läpi F- liigaan. Matias tekee treeneissä ja peleissä aina töitä 100% teholla joukkueen eteen. Todella upeaa, että hän jatkaa Jymyssä!”

Matias Mäenpää:

”Päällimäisenä tietenkin hyvät fiilikset ja toisaalta myös helpottava olo, kun tietää mitä saa seuraavat pari vuotta taas tehdä. 🤝🏻 Itsellä myös koulu ja kämpät löytyy täältä, niin päätös täälä pelaamisesta oli tähän kohtaan oikeastaan myös itsestäänselvyys.

Meillä on täällä Nurmoossa hieno joukkue, seura ja organisaatio, joten mukavaa on päästä jatkamaan työntekoa myös tulevaisuudessa täällä. Valmennus niin lajin osalta, kuin fysiikkapuolella on täynnä osaamista, joten itselle se on helppoa, kun saa vain keskittyä kehittymiseen pelaajana.

Mahtavaa on ollut tällä kaudella nähdä kuinka on yleisöä saapunut paikalle kotimatseihin ja kannustetaan omia! Me koitetaan joukkueena tehdä jo tällä kaudella parhaamme, että saadaan tästä nipusta paras mahdollinen tulos irti ja toivottavasti se näkyy myös katsomoon asti.

Nähdään Nurmohallilla ainakin seuraavien kahden vuoden aikana ja moikataan, kun tavataan!💙”