Jymyllä oli toinen perättäinen tuplapeliviikonloppu, kun lauantaina pelattiin kotona TPS:a vastaan ja sunnuntaina vieraissa Indiansia vastaan. Maalinteko on edelleen hankalaa ja kolme tehtyä maalia kahteen peliin ei riitä voittoon.

Otteluraportit tarjoaa:

Reilua pohjalaista kalustekauppaa, kotiinkuljetus edullisesti kaikkialle Suomeen!
Facebookissa: facebook.com/kalustekaverit
Instagramissa: instagram.com/kalustekaverit

Jymy – TPS 2-7 (1-1, 1-4, 0-2)

Kotipeli TPS:a vastaan alkoi mallikkaasti Jymyn osalta ja ensimmäisessä erässä peli oli hyvin hallinnassa. TPS aloitti maalinteon erän puolen välin jälkeen ja Jymyn liigadebytantti Martti Lamminmäki iski pelin tasoihin pian tämän jälkeen. Molempien joukkueiden maalivahdit pitivät osaltaan lukemat pienenä, kun Jymyn Ossi Lallukka oli ensimmäisessä erässä pallon tiellä 12 kertaa ja TPS:n Olli Kuisma 8 kertaa.

Toiseen erään kotijoukkue Jymy tuli vahvasti ja alle minuutin pelin jälkeen Tommi Hakala vei Jymyn 2-1 johtoon. Johtoasema kesti reilut kuusi minuuttia, kun TPS:lle tarjoutui paikka tasoitukseen ylivoimalla ja Mikko Hautaniemi iski pallon ohi Lallukan. Seuraavassa vaihdossa TPS iski jälleen ja peli oli tässä vaiheessa 2-3. TPS hyödynsi myös toisen ylivoimansa ja teki vielä maalin tasakentällisin ja 2-5 vierasjoukkueen johtoasemassa mentiin toiselle erätauolle.

Kolmannen erän alkuun TPS löi viimeisenkin naulan Jymyn arkkuun, kun muutaman minuutin pelin jälkeen tilanne karkasi jo 2-7 TPS:n hyväksi. Jymyn maalinteko ei ollut taaskaan riittävällä tasolla, kun lukuisista paikoista vain kaksi tehtyä maalia. Jälleen paljon positiivista Jymyn pelissä ja joukkue haastoi jälleen hyvin yhden kärkijoukkueista, mutta täysin ehjää 60 minuuttista ei Jymy onnistunut peliin tuomaan.

Indians – Jymy 4-1 (1-1, 3-0, 0-0)

Sunnuntaina Jymy matkasi Espooseen, jossa vastassa oli Westend Indians. Heti pelin alkumetreistä asti Jymy otti pallokontrollin itselleen ja hallitsi pelin kulkua. Hyvä startti pallollisesti toi tulosta viiden minuutin pelin jälkeen, kun Oskari Kauppila riisti pallon keskialueella ja karkasi maalintekoon Indiansin puolustukselta. Jymyn vahva ote säilyi, mutta Indians pääsi peliin paremmin mukaan pallollisena erän puolen välin jälkeen ja pääsi tasoittamaan tilanteeksi 1-1.

Jymyn hyökkääjä Petteri Hämäläinen hakee harjoitusten kautta ratkaisua joukkueen maalintekotuskaan. Kuva: Anita Jokilehto.

Toinen erä oli edelleen tasaista, mutta ei niinkään vauhdikasta, vaan molemmat joukkueet pyrkivät kontrolloituihin hyökkäyksiin hitailla lähdöillä. Maalintekopaikkoja siunaantui molemmille joukkueille, mutta kotijoukkue Indians iski näistä tehokkaammin ja toisen erän jälkeen lukemat oli 4-1.

Kolmanteen erään Jymy pyrki aktivoimaan karvaustaan ja onnistuikin osittain siinä hyvin, mutta maalinteko oli haasteellista ja viimeinen erä pysyi maalittomana. Ylivoimaa tarjottiin molemmille joukkueille kaksin kappalein pelin aikana ja erikoistilanteissa Indians oli parempi, iskien yhden ylivoimamaalin ja pitämällä maalinsa puhtaana kahdella alivoimalla.

”Molemmissa peleissä hyvät ensimmäiset erät ja toisissa erissä synkkä 10 minuuttinen, jossa kaveri karkaa johtoon. Siihen kun lisää sen, että maalinteko on aikamoista tervanjuontia tällä hetkellä niin vaikeaa on voittaa pelejä sillä, että tekee 1-2 maalia pelissä. Nyt vaan uuteen viikkoon reeneissä lyömään palloa maaliin ja perjantaina KrP:n kimppuun pelaamaan ehjää 60 minuuttista.”

Kommentoi viikonlopun pelejä Jymyn hyökkääjä Petteri Hämäläinen.

Jymyn seuraava ottelu pelataan tulevana perjantaina Nurmossa ja vastaan saapuu Nokian KrP.