Jos huonon pelin oli jossain vaiheessa tultava, sai se tullakin nyt. Nyt puhutaan siis kotijoukkueen pelaamisesta, vieraileva M-Team pelasi tehokkaasti ja ansaitsi voittonsa.

Otteluraportit tarjoaa:
Seinäjoen Rengastien Reilu Rinki
Rengastie on Pohjanmaan kodin ja autoilun keskus!
Katso lisää: www.reilurinki.fi
Facebookissa: facebook.com/reilurinki/
Instagramissa: instagram.com/reilurinki/

Nurmon Jymy – M-Team 8-13 (3-6, 2-4, 3-3)
– Ottelun tilastot

Ennakkoon oli odotettavissa äärimmäisen tiukka ja tasokas salibandyottelu, mutta toisin kävi tällä kertaa. Vieraileva M-Team oli jokaisella osa-alueella parempi ja ansaitsi voittonsa. M-Teamilta ei siis mitään pois, mutta rehellisesti sanottuna Jymy oli valovuoden päässä tämän kauden perustasostaan. Tiedä sitten menikö jymyläisillä ylilatauksen puolelle vai mikä ihme joukkuetta riivasi, mutta kukaan pelaajista ei ollut edes omalla perustasollaan. M-Team rankaisikin kotijoukkueen henkilökohtaisista virheistä todella tehokkaasti ja rankalla kädellä.

Nykyisin M-Teamia edustava ex-Jymy Martti Lamminmäki iski kaksi maalia entisen joukkueensa verkkoon. Kuva: Anita Jokilehto.

Kapteeni Hannu Palomäki (2+2) oli kotijoukkueen tehokkain, mutta edes hän ei tällä kertaa pystynyt kantamaan joukkuettaan mukaan peliin. Vierasjoukkueesta ns. kakkoskenttä oli kapteeninsa, kokeneen Antti Itkosen (1+5) komennossa huikeassa pelivireessä. Koko ottelun hahmo oli M-Teamin Sampo Laukkala, joka iski huikeat tehot 4+2.

Perjantaina onkin kasvojen pesun paikka, kun Koovee saapuu Nurmohallille. Ja siitä voidaan olla varmoja, että nämä miehet ottavat tästä pelistä kaiken opin nöyrästi matkaan ja perjantaina ollaan aivan eri peli-ilmeellä matkassa. Kaikki kannustus ja tuki onkin nyt tarpeen, joten tervetuloa perjantaina Nurmohallille!

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho uskoo parempaan huomiseen.
Kaikki kunnia M-Teamille, olivat pallolla vahvoja ja viimeistelivät tehokkaasti. Meidän esitys jättää ilmaan suuria kysymysmerkkejä. Iso parannus on tehtävä ensi viikonlopun peleihin. Uskon kuitenkin vakaasti että joukkueemme on niin vahva, että kurssi käännetään.

Jymy puolustaja Vesa Salonen harmitteli omia virheitä.
Iso harmitus on päällimmäisenä mielessä. Vastustaja rankaisi meitä meidän omista virheistä hyvällä prosentilla, eikä saatu oikein missään vaiheessa omaa peliä pyörimään niinkuin olisi haluttu. Tästä on hyvä ottaa oppia ja kääntää katseet ensi viikon peleihin.