Miika Pollari pelaa tulokaskauttaan miesten Divarissa. Kuva: Kimmo Hautala

Vuoden 2018 viimeinen sarjapeli koittaa Sipoossa, kun Jymy kohtaa ÅIF:n Sipoo Areenalla. Divarin sarjataulukkoa katsottaessa voidaan sen todeta olevan jälleen kerran erinomaisen tasainen. Tällä hetkellä esimerkiksi sijoja 6. ja 13. erottaa 3 sarjapistettä eli käytännössä yksi voitto varsinaisella peliajalla. Vuoden viimeisillä pisteillä on siis iso merkitys.

Kotijoukkue ÅIF:lle ei kauden ennakoissa paljoa lupailtu, mutta niin vaan joukkue löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta 7. Edellisessä pelissään joulukuun alussa entisen Jymy-kapteenin Sebastian Freudenthalin valmentama ÅIF haki pisteet Loviisasta, joten sipoolaiset ovat vahvassa syysvireessä.

ÅIF:n ylivoimaisesti paras pistemies on nuori maalitykki Tuomas Liukolampi 18+4=22 tehoillaan. Maalivahdeista eniten pelanneen Arttu Puskan torjuntaprosentti on 74.03%.

Jymyn pörssikärjessä jatkaa puolustaja Eetu Sariola, joka on puolustajan paikalta saalistanut tehot 10+5=15. Jymyn maalinsuulla Julius Kivimäki on torjunut reikäpalloja 76.47% varmuudella.

Jymyluotsi Jarmo Eteläaho haluaa joukkueensa keskittyvän parantamaan omaa peliänsä.
Lähes kolmen viikon pelitauolta palataan pelaamaan jälleen. ÅIF:lla on kolme peliä joulukuussa, meidän yhtä vastaan. Yritetään siis olla freeseinä kun kausi alkaa vähän kuin uudelleen nyt. Paha peli on edessä se on selvä. ÅIF:lla on nuoret Liukolammen ja Kuitusen johdolla ottaneet vastuuta tällä kaudella ja mm. heidän kanssaan täytyy olla todella hereillä. Omaa peliä lähdetään pelaamaan jälleen kerran.

Ensimmäistä kauttaan miesten Divarissa pelaava Miika Pollari odottaa fyysistä kamppailua.
Viikonlopun pelistä ÅIF:ää vastaan on tiedossa kova ja fyysinen vääntö, onhan kyseessä molemmille tärkeät pisteet. Uskoisin pelin olevan tasaista vääntöä, mutta kyllä me omalla pelillä pisteet hoidetaan Nurmoon.”

ÅIF – Nurmon Jymy
Lauantaina 15.12.2018 klo 16:00, Sipoon Areena

ÅIF:n kotisivut