Jymy Salibandyn 25-vuotis juhlaviikko saa ansaitsemansa huipennuksen, kun Nurmohallilla kohtaavat sarjassa toisena oleva Nurmon Jymy sekä sarjakärki Limingan Niittomiehet. Molemmilla joukkueilla on D1varissa tappio alla, joten kiukkua piisaa, on sarjan kärkikamppailu, on juhlaottelu – tiedossa on siis todellakin huippuottelu!!!

Kaikkien lauantaina Nurmohallille saapuneiden katsojien kesken
ARVOTAAN Finlux 40” Smart LED TV

Nurmon Jymy – Limingan Niittomiehet
La 23.11.2019 klo 16:00, Nurmohalli
Otteluisäntä: Seinäjoen Keilahalli

LNM:n kotisivut

25-vuotis juhlaottelun ohjelmaa:
klo 16.00 Jymy – LNM ottelu alkaa
1.Erätauoko – onnittelujen vastaanotto
2.Erätauko – haastatteluja

Sarjan kärjessä porskuttava, nousua Salibandyliigaan tavoitteleva Limingan Niittomiehet saapuu siis Jymyn vastustajaksi 25-vuotis juhlaotteluun. Liminka kävi jokin aika sitten pelaamassa Nurmohallilla Suomen Cupia, mutta Jymy vei tuolloin Cupin jatkopaikan varamiehisen LNM nenän edestä. Edellisessä D1vari pelissään LNM hävisi hieman yllättäen M-Teamille kotonaan. Kyseessä oli vasta toinen tappio liminkalaisille tällä kaudella, ja sitä edelsi peräti kahdeksan ottelun voittoputki.

Limingan paras pistemies on kadehdittavan mehukkaista viiksistään tunnettu Joona Viiltola tehoilla 11+3=14, maalinsuulla U19 maajoukkueen maalivahti Aki Karjalainen on torjunut palloja 80.70% varmuudella.

Jymy puolestaan kärsi katkeran tappion Josballe edellisessä pelissään, mutta siitä on otettu joukkueena nöyrästi opiksi. Lauantain Pirkat peli oli joukkueelta todella hyvää tekemistä, mutta sunnuntain Josba pelissä tekemisen taso vaihteli liikaa. Tuleva kärkikamppailu ja samalla juhlaottelu tuo oman hehkunsa harmaaseen marraskuuhun, ja myös piristysruiskeen joukkueen harjoitteluun. Kaikesta on aistittavissa, että lauantaina nähdään upea taistelu sarjapisteistä!

Jymyn paras pistemies on joukkueen kapteeni Hannu Palomäki tehoilla 10+11=21, maalivahdeista eniten pelanneen Roope Mutkan torjuntaprosentti on 74.39%.

Jymyn päävalmentaja Jarmo Eteläaho odottaa huikeaa ottelua lauantaina.
”Erityinen viikko käynnissä, ja erittäin mielenkiintoinen kärkiottelu edessä Liminkaa vastaan. Liminka on erittäin liikkuva ja hyvistä yksilöistä koostuva joukkue. Lähdemme pelaamaan omaa aktiivista peliämme. Toivon, että yleisö on meille se kuudes kenttäpelaaja, joka kannustaa meidät voittoon.”

Jymyn oman kasvatin Lauri Lehtimäen mukaan lauantaina vaaditaan Jymyltä ehjää suoritusta.
”Hieno lauantai tulossa. Juhlaottelu ja vastassa sarjakärki LNM. Vastustaja on erittäin laadukas jokaisella osa-alueella. Nyt jos koskaan vaaditaan Jymyltä ehjää 60-minuuttista, jotta täysi pistepotti jää Nurmohallille. Toivottavasti yleisöä tulee paljon paikalle lauantaina, tulossa on varmasti huikea ottelutapahtuma ”