Jymy matkaa lauantaina Helsinkiin, missä se kohtaa hurjaan vireeseen äityneen M-Teamin. Kyseessä on joukkueiden ainut ottelu tänä viikonloppuna, joten mitään ei tarvi säästellä.

Sarjanelonen M-Team purjehtii kolmen ottelun voittoputkessa. Joukkue on voittanut viimeisessä kolmessa ottelussaan kotonaan kovat Kooveen sekä Rangersin ja haki todelliset yllätyspisteet Limingalta 4-6 lukemin. Ennen kauden alkua Pääkalloennakko povasi M-Teamia sarjan tyvipäähän, mutta viime kaudesta nuorentunut helsinkiläisnippu näyttääkin kipuavan kohti sarjan kärkeä.

M-Teamin paras pistemies on alkukaudella ollut Sampo Laukkala tehoilla 8+8=16, maalinsuulla eniten pelannut Marcel Straubhaar on torjunut 77.06% varmuudella.

Jymy porskuttaa tälllä hetkellä sarjan kärjessä. Viime kierroksella nurmoolaiset ottivat upean voiton tasokkaassa 25-vuotis juhlaottelussaan Limingasta. Se oli kuitenkin viime viikonloppuna se, ja nyt joukkueen onkin pystyttävä nappisuoritukseen vaikealla vieraskentällä. Jymylle onkin nyt oiva haaste hakea täydet pisteet Ruskeasuolta, jossa se ei ole usein päässyt voittoa juhlimaan.

Jymyn paras pistemies on loistavassa vireessä oleva, joukkueen kapteeni Hannu Palomäki tehoilla 11+11=22, maalivahdeista eniten pelanneen Roope Mutkan torjuntaprosentti on 74.39%.

Nuori Oskari Kauppila on pelannut hienon alkukauden D1varissa. Kuva: Anita Jokilehto.

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho tietää haastavan ottelun olevan tulossa.
Todella tiukka ottelu edessä. Ruskeasuo on perinteisesti erittäin haastava pelipaikka. M-Team on yksi tämän hetken kovakuntoisimmista joukkueista sarjassa. Omalla aktiivisella pelillä lähdetään ottelua voittamaan.

Hienoa ensimmäistä kauttaan Jymyssä pelaava hyökkääjä Oskari Kauppila on valmiina taisteluun pisteistä.
Mukava päästä taas pelaamaan. Lauantain peli Liminkaa vastaan oli meiltä nousujohteinen ja itse tapahtuma hieno. M-Team on pelannut viime aikoina hyvin, joten tarvitsemme taas huippupelin, että pisteet irtoaa. Kovasti lähdemme taistelemaan voitosta ja vankistamaan otetta sarjakärkenä.

M-Team – Nurmon Jymy
Lauantaina 30.11.2019 klo 15:30, Ruskeasuon AC

M-Teamin kotisivut

 

Seuraava kotiottelu