Myös toinen pitkän linjan jymyläinen, Tommi Kärkkäinen päättää uransa pääsarjatason salibandyssä Nurmon Jymyssä. Pitkään Jymyä edustanut hyökkääjä on pelaamisen lisäksi hoitanut ansiokkaasti useana vuotena myös joukkueen fysiikkavalmennusta.

Nurmon Jymy salibandyn puolesta valtavan ISO KIITOS Tommi panoksestasi Jymyn uuteen tulemiseen pääsarjatasolle niin pelaajana, kuin fysiikkavalmentajanakin. Vaikka kentällä teit kaiken mahdollisen joukkueen eteen, niin kentän ulkopuolella olet todellinen herrasmies. Kiitos Tommi, olet aina osa sinistä 💙

Kärkkäinen viimeisteli jymypaidassa pelaamissaan runkosarjan otteluissa tehot 110+72=182 ja on Jymyn kaikkien aikojen tilastossa kymmenen parhaan joukossa.

Tommi Kärkkäinen jättää huippusalibandyn haikeana, mutta kiitollisena.
”Kun salibandykausi 2019-2020 on nyt virallisesti päätetty, päättyy myös omalta osalta pääsarjatason salibandypelit.

Aikoinaan ensimmäinen kontakti Jymyn suuntaan oli soitto silloiselle pelaajavalmentajalle Jarmo Eteläaholle, kysyin että pääsisinkö mukaan, Jarmo ei luvannut suoraan pelipaikkaa mutta treeneihin kuulemma olisin tervetullut näyttämään mitä osaan. Jollain tapaa se taisi olla ihan onnistunut näyttö, 9 vuotta siinä meni sen jälkeen, sama pelipaita päällä :)

Silloin sitä ei edes tajunnutkaan mihin sitä tuli lähdettyä mukaan ja keiden kaikkien hienojen pelureiden kanssa sitä pääsisi pelaamaan. Noiden vuosien aikana tuli joukkueena koettua monen monta divarikarsintaa ja pettymystä, mutta ehkäpä suurimpana asiana tuli Divari nousu vuonna 2016.
Neljä divari vuotta kehitti itseä ja joukkuetta todella paljon, isoin kiitos kehitykselle huikea valmennus ja eritoten Jarmo Eteläaho. Jymy on jatkossakin hyvissä käsissä!

Jymy valmentajana ollut Teemu Kokko kysyi aikoinaan mikä on mun tavoite henkilökohtaisella tasolla ja silloin tuli todettua, että: ”olla divari pelaaja”. Oon onnekas että sain toteuttaa sen haaveeni ja nimenomaan itselle tärkeässä seurassa, eli Jymyssä. Vähän haikein mielin tää kaikki jää, mut tuun jatkossakin nauttimaan salibandystä, kun sitä pääsen pelaamaan!

Kiitos koko seuralle, joukkuekavereille vuosien varrella, valmentajille, huollolle ja muulle staffille! Kiitos Jymyn fanit jotka ootte ollu mukana tänä aikana, se on ollut mulle aina isoin voimavara että yleisö mylvii ja arvostaa pelaajien suorituksia.

ISO KIITOS myös oma perhe ja tukijoukot ketkä olette olleet tässä mukana! Ilman teitä tää ei olis onnistunut! ♥️ Nyt on antaa eniten aikaa omalle perheelle!

Toivotaan Jymylle menestyksekästä jatkoa pääsarjatasolla ja toivottavasti ensi vuonna liigakentillä 💙”