Uskomattoman uran Nurmon Jymyssä tehnyt, seuran oma kasvatti #80 Lauri Lehtimäki päättää uransa Jymyssä ainakin pääsarjatason salibandyn parissa. Puolet elämästään Jymyä edustanut Lehtimäki on nähnyt ja kokenut edustusjoukkueen uuden tulemisen aina kolmosdivisioonasta Divariin saakka.

Jymy ja jymyläiset haluavat kiittää seuralegenda Lehtimäkeä aivan huikeista yhteisistä vuosista ja panoksestasi Jymyn edustusjoukkueen kehitykseen ja nousuun kohti pääsarjatasoa. Kiitos Lauri, että olet ollut ja olet ikuisesti iso osa Jymyä – hattu päästä!!!

Lehtimäki on kautta aikain yksi Jymyn tehokkaimmista pelaajista. Mies viimeisteli pelaamissaan runkosarjan otteluissa huikeat tehot 137+190=327. Tähän lisäksi pudotuspelien tehot, jotka tällä hetkellä eivät ole tiedossa.

Lehtimäki itse on kiitollinen kokemuksistaan jymypaidassa.
”Yli puoli elämää on tullut edustettua Jymyä. Junioriaikojen opeista, kilpaurheilun saloihin. Matkan varrella on sattunut ja tapahtunut: menestyksekkäät juniorivuodet, vaikeat ja raastavat 2.div ajat ja upeat ajat kilpaurheilun parissa Divarissa.

Olen ikuisesti ylpeä siitä, mitä Nurmon Jymy on nykypäivänä. Haluan kiittää kaikkia tukijoita, pelikavereita, ystäviä, valmentajia, taustoja ja varsinkin yleisöä. Seura ja joukkue on antanut minulle todella paljon. On ollut ilo ja kunnia olla mukana Jymyn tarinassa ja seuran uudessa nousussa kohti huippua. Erityiskiitokset haluan antaa Jukka Tervolle, Teemu Kokolle sekä Jarmo Eteläaholle.

Tämä mies on ikuisesti sydämeltään sininen 💙”

Lauri Lehtimäki päättää upean uransa Jymyssä. Kuva: Anita Jokilehto.