Nurmon Jymyn kapteeni đ™đ™€đ™ąđ™ąđ™ž 𝙃𝙖𝙠𝙖𝙡𝙖 jatkaa myös tulevalla kaudella joukkueessa! ”KĂ€psylle” ensikaudesta tulee hĂ€nen 15. pÀÀsarjakausi. Otteluja ja tehopisteitĂ€ Hakalalle on kertynyt jo monta sataa, mutta joukkueen sisĂ€llĂ€ hĂ€net tunnetaan isona henkisenĂ€ johtajana. Muuten melko nuorelle Jymyn joukkueelle tĂ€mĂ€ jatko on erityisen tĂ€rkeĂ€.

Hakalan kommentit 💬

”HyvillĂ€ mielin ja tĂ€ynnĂ€ intoa lĂ€hden kesÀÀ ja tulevaa kautta kohti. Koen, ettĂ€ miehestĂ€ löytyy vielĂ€ lyödĂ€ pienempÀÀ vaihdetta silmÀÀn ja uskon syksyllĂ€ kauden alkaessa olevani paremmassa kunnossa kuin koskaan urallani. Meille on myös muotoutumassa kilpailukykyinen joukkue, joten se ruokki myös pÀÀtöstĂ€ni jatkaa valitulla tiellĂ€.”

PÀÀvalmentaja Jarmo EtelĂ€ahon kommentit 💬

”Oli meidĂ€n suuri toive, ettĂ€ Tommi jatkaisi uraansa ainakin vielĂ€ kaudella. KĂ€psy on kokenut ammattimies kaikella tapaa nĂ€yttĂ€mÀÀn nuoremmille esimerkkiĂ€ pĂ€ivittĂ€isestĂ€ työnteosta.”

Sopimusuutiset jatkuvat pian, kun sunnuntaina julkaistaan uusi kaappaus pohjoisesta ja ensi viikon tiistaina puolestaan julkistetaan todella tĂ€rkeĂ€ jatkosopimus 👀

📾 Juha KĂ€enmĂ€ki (@jukaen) & Anita Jokilehto (@valokuvaus.aj)

Jymyn julkaistut pelaajasopimukset kaudelle 2023-24
Suluissa viime kauden seura jos joku muu kuin Jymy.

Maalivahdit:
Karjalainen Aki
Pokela Matias

Puolustajat:
Puntanen Eetu
Saarela Miko (Koovee)
Saari Arttu
Sariola Eetu
Soininen Mirko
Vaarala Kalle

HyökkÀÀjÀt:
Hakala Tommi
MÀenpÀÀ Matias
Siegfried Noé (Floorball Thurgau)
ÄijĂ€lĂ€ Eemil (LNM)
ÄijĂ€lĂ€ Niklas