Nurmon Jymyn F-liigajoukkueella on tavoitteena saada ilmaistapahtumia koko kaudelle. ”Tavoitteemme on saada kaikki kotipelimme ilmaistapahtumiksi. Tavoite on osa Jymytekeväisyys -kampanjaa, missä yhteistyössä joukkueen yhteistyökumppaneiden kanssa halutaan mahdollistaa suomalaisen huippu-urheilun ottelutapahtuma kaikille.” Kertoo Nurmon Jymyn edustaja Jiri Kirsilä.

Tempaus on osa Jymytekeväisyys -kampanjaa, jossa tarkoituksena on hyvän tuottaminen ja mahdollistaminen vallitsevassa tilanteessa. Ottelutapahtuman kohdalla Jymytekeväisyys ilmenee otteluisännyydessä. Jymytekeväisyys on yksi kolmesta isosta markkinointiteemasta tulevalle kaudelle. Tavoitetila on saavuttaa myös yhteiskunnallista hyötyä, sillä kampanjalla pyritään huomioimaan myös taloudellisesti eri asemissa olevat ihmiset.

”Luopumalla lipunmyynnistä ja kausikorteista poistetaan samalla mahdollinen kynnys saapua ottelutapahtumaan. Ei tarvitse miettiä sitä, paljonko esimerkiksi perhelippu maksaa. Ottelutapahtumat voivat parhaimmillaan luoda pitkäkestoisia muistoja, edesauttaa hyvinvointia ja antaa yhteisöllisyyden tunnetta. Mahdollistamalla näitä kokemuksia kaikille, voidaan samalla tehdä isomman kuvan hyvää.”

”Olemme esitelleet tätä ajatusta yhteistyökumppaneillemme, ja palaute on ollut erittäin positiivista. Ajatus on se, että otteluisännyyden lunastamalla yritys mahdollistaa ottelutapahtuman kaikille. Me emme siis aseta pääsylippuja niihin peleihin, joissa yritys tai organisaatio on otteluisäntänä. Tällöin otteluisännyyden lunastanut yritys samalla mahdollistaa tapahtuman kaikille.” Kirsilä jatkaa.

”Ajatus tästä lähti siitä, kun pelasimme viime kaudella yhden ilmaisottelun, johon yritys mahdollisti ilmaisen sisäänpääsyn. Katsojia saapui huomattavasti enemmän paikalle kuin normaaliin runkosarjaotteluun. Tulimme lopputulokseen, että nykytalouden tilanne ja kohonneet elinkustannukset eivät voi olla vaikuttamatta ihmisten päätöksiin lähteä urheilutapahtumaan.”

Kiinnostavin kysymys lienee ottelutapahtuman hinta. Tässä ei olla lähdetty tavoittelemaan pikavoittoja, vaan myös hinnoittelu nojaa vahvasti Jymytekeväisyyden ideologiaan.

”Otteluisännyyden hinta on laskettu edellisen kauden keskiarvollisesta tulosta yhtä ottelua kohden. Siinä on otettu huomioon pääsylipputulot, kausikortit, tuet ja muut tuloa tuottavat muuttujat. Nämä on laskettu yhteen ja muodostettu keskiarvollinen tulo, josta koostuu otteluisännyyden hinta. Siitä hinnasta sitten miinustetaan menot, jolloin käteen jäävä summa on pitkälti sama kuin viime kaudella. Tämän avaamalla haluamme osoittaa sen, että seisomme vahvasti Jymytekeväisyyden takana, ja haluamme tuottaa isomman kuvan hyvää.”

Mikäli Sinä tai yrityksesi haluaa olla mahdollistamassa suomalaisen huippu-urheilun tapahtumaa kaikille, yhteystiedot löytyvät alta:

Tiedustelut ja lisätiedot

Jiri Kirsilä
044-2900916
jiri.kirsila@gmail.com