JYMYTEKEVÄISYYS on konkreettisesti saatu aloitettua kolmella ottelulla, jotka kaikille tarjosivat Intersport, Panostus Pekka Saarela, PK-Myynti ja Urheilu Mehiläinen.

Samalla on ajankohtaista ja avointa päivittää tämän hetken tilanne koko kauden kotiotteluiden taulukosta, mistä selviää myös Jymytekeväisyyden tilanne tässä vaiheessa.

Kirsilä kommentoi tilannetta Jymyn osalta: ”Repäistään heti laastari, eli kokonaisen tavoitteen täyttyminen kaikista otteluista ei näytä tällä hetkellä todennäköiseltä. Tämä johtuu siitä, että pelejä ei ole täytetty ensimmäisestä järjestyksessään, vaan olemme halunneet kuunnella ratkaisevassa osassa olevia yhteistyökumppaneita ja pyrkiä yhdessä pohtimaan molemminpuolista vastikkeellisuutta.”

”Se mistä olemme silti ylpeitä on se, että yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa pystymme tällä hetkellä tarjoamaan 13 ja ½ peliä ihan kaikille. Hyvä varmasti selventää myös, että puolikas tarkoittaa tässä vaiheessa puoleen hintaan olevaa peliä. Etenemme ottelu kerrallaan ja päivitämme tilannetta. Esimerkiksi viime päivitykseen nähden on jälleen saatu lisää kumppaneita mukaan Jymytekeväisyyteen ja mahdollistamaan ottelutapahtuma kaikille.”

Ensimmäinen ilman kumppanuutta oleva peli on edessä tällä hetkellä 27.9. perjantaina kello 18:30, kun vastaan astelee Happee Jyväskylästä.

Liput ENNAKKOON Tiketistä 10 € https://www.tiketti.fi/nurmon-jymy-kotiottelut-2024-2025-nurmohalli-nurmo-lippuja/103073

Liput OVELTA

12,00€/kpl

tai

PAKETTIHINNAT:

3kpl 35,00€
4kpl 45,00€
5kpl 55,00€