Jymyn valmennustiimi on saatu pakettiin. Päävalmentajana jatkaa Jarmo Eteläaho, fysiikka- / lajivalmentajana Jiri Kirsilä, psyykkisenä valmentajana Petri Kangaskokko ja uutena lajivalmentajana joukkueeseen saapuu Jari Karjalainen.

Limingan Niittomiehiä kausilla 2020-2022 valmentanut Jari on kerryttänyt valmennuskokemusta niin miehistä, naisista, pojista kuin tytöistäkin. Pääsääntöisesti Limingan ja Seinäjoen alueella vaikuttanut Jari on saanutkin molemmissa seuroissa vuoden valmentaja palkinnon.

Pelaajaurallaan Jari oli puolustaja, joka kerrytti vyölleen 120 pääsarjaottelua, junioreiden SM-kultaa sekä hopeaa ja pelasi otteluja juniorimaajoukkueen kanssa.

Jarin kommentit 💬

” Mahtavaa päästä touhuamaan taas fläpin takana vuoden tauon jälkeen. Jymyssä on paljon samaa seurana ja joukkueena kuin Niittomiehissä. Tunnen entuudestaan paljon pelaajia, mikä on mahdollisuus, mutta myöskin haaste.

Nyt toki hypätään sinne aivan korkeimmalle tasolle, mutta uskon että itsellä on paljon annettavaa tälle nuorelle joukkueelle. Valmennustiimi on myös loistava ja jokainen pääsee tuomaan vahvuutensa esiin.”

Päävalmentaja Jarmo Eteläahon kommentit 💬

” Kun tuli selväksi, että Kokon Teemun työkiireet eivät mahdollista enää valmennuksessa mukanaoloa, kävimme Jarin kanssa muutamat keskustelut. Keskustelujen jälkeen oli aika selvää, että Jarista saadaan tiimiimme osaava tekijä.

Uskon, että hänen mukaantulonsa jälkeen meillä on taas erittäin monipuolinen ja osaava valmennustiimi kasassa. Jarista on välittynyt ulospäin iso innostus valmentamiseen ja hänen taidoilleen ja tiedoilleen on kyllä Jymyssä käyttöä.”

Fun fact: Tämän sopimuksen myötä Jymyssä on nyt 3 veljesparia Limingasta 👬🌾

Maalivahdit:
Hanousek Martin (FBC Štíři České Budějovic)
Karjalainen Aki
Pokela Matias

Puolustajat:
Puntanen Eetu
Ranta Justus (Mailattomat)
Saarela Miko (Koovee)
Saari Arttu
Sariola Eetu
Soininen Mirko
Vaarala Kalle

Hyökkääjät:
Hakala Tommi
Hankkio Jari
Kauppila Oskari
Kortesluoma Jesse
Lassila Jussi (Mailattomat)
Luukko Joona (Mailattomat)
Manninen Eetu (Mailattomat)
Mäenpää Matias
Nyman Elias
Ojanperä Aleksi (Mailattomat)
Siegfried Noé (Floorball Thurgau)
Vaarala Karri (LNM)
Virtanen Jasper
Äijälä Eemil (LNM)
Äijälä Niklas

Valmennus:
Eteläaho Jarmo (päävalmentaja)
Karjalainen Jari (valmentaja)
Kirsilä Jiri (valmentaja)
Kangaskokko Petri (psyykkinen valmentaja)